Tudjuk, hogy nem vagyunk egy átlagos szépségszalon, de ezt a “másságunkat” büszkén vállaljuk:

Nekünk valóban fontos, hogy vendégeinkkel őszinte, barátságos, hosszútávú kapcsolatot ápoljunk.

Nem is választhattam volna jobb kozmetikát, mint a Dermisz. Minden alkalommal mosolygósan és kedvesen fogadnak, nagyon szeretek oda járni. Mindig megvan az a hangulat a Dermiszben, ami egy igazán jó kozmetikába kell: csend, nyugalom, halk zene. Rendkívül pontos és tökéletes munkát végeznek mindannyian, emellett nagyon rugalmasak az időpont foglalás terén is.
Személy szerint az én kozmetikusom Kaposi Viktória. Viki nagyon barátságos, kedves és mindig tökéletes, prezíc munkát végez! Az ő kezei alatt mindig megszépülök és magabiztosan lépek ki az ajtón. Kezdettől fogva megbízom a munkájában, hisz már az első alkalommal úgy fogadott, mintha már régóta oda járnék. Nem csak a kozmetikusom lett, hanem egy igazán jó barátra is leltem benne.  Már több, mint egy éve tagja vagyok a Dermisz kozmetika vendégeinek, és amíg ők lesznek addig én is a vendégük leszek! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki eddig még nem találta meg a legjobb kozmetikát, az a Dermiszben garantáltan meg fogja találni! Köszönöm Viki, hogy szebbé teszed a napjaim minden alkalommal!  És köszönöm a Dermisznek, hogy vannak!

Molnár Nóra

Akik a szalonban szeretettel várnak

Gyöngyi, aki  a szalont immár 30 éve megálmodta, és azóta is sikeresen működteti

Aki mindennél jobban hisz abban, és meg is teszt mindent azért, hogy a Dermisz Kozmetika által nem csak a bőröd, de életed is szebb és „dermisztikusabb” legyen!

Egy olyan világot igyekeztem megteremteni, ahol a törődés, az odafigyelés, a személyes kapcsolatok által vendégeim mindig a legjobbat kaphatják. Kozmetikusként sminktetoválással és oktatással foglalkozom.

Kíváncsi vagy, mit mondanak Gyöngyiről a munkatársai?

Büszke vagyok arra, hogy a “szárnyai” alatt tevékenykedhetem, immáron 12. éve. Időt nem sajnálva, kiemelt figyelmet szentel ránk csapattagokra, hogy a legnagyobb összhangban valósítsuk meg céljainkat.
Bámulatos az az óriási energia és tudásvágy, amivel képes a mindennapokban a folyamatos megújulásra, fejlődésre…..”Le a kalappal előtte” :))
Fantasztikusan precíz, kiváló szakember, aki bámulatos pszichológiai érzékkel is rendelkezik. Viszont időpont egyeztetésben saját bevallása szerint nem jeleskedik :-), azt ajánlatosabb velem egyeztetni, nem véletlenül az én feladatom többek közt ez is. 🙂

Optimista gondolkodásának és folyamatos ösztönzésének köszönhetően megtanultam többet mosolyogni ! 🙂 Úgy érzem, hogy ketten szuper csapatot alkotunk a “Dermisz Sminktetováló Műhelyében”, nap mint nap segítve és kiegészítve egymás munkáját.

Rendszeresen kemény szakmai kihívások elé állít, de tény, hogy ennek köszönhetően rövid idő alatt olyan szakmai és gyakorlati tudásra tettem szert, amit segítsége nélkül csak hosszú-hosszú évek alatt érhettem volna el.

Rendkívül nagy tudású, végtelenül precíz és maximalista sminktetováló szakember, és a legjobb mester, akitől rengeteget tanulok szakmailag és emberileg egyaránt.

Magabiztos, precíz, maximalista. Iszonyúan figyel a részletekre és ezt tőlünk is keményen megköveteli. Igazán pozitív, fejlődésünket ösztönző kihívás az elvárásainak megfelelni. Büszke vagyok rá, hogy nála dolgozhatok és csapata tagjaként folyamatosan tanulhatok tőle, és ennek köszönhetően megannyi pozitív visszajelzést kapok a vendégeinktől.

Sorsfordító titok Gyöngyi múltjából...

Tudtam, hogy „fiús” gyerekkorom zsákutcájából csak egy igazán nőies szakmán át vezet ki út. Tudtam, hogy szépséggel, nőiességgel kapcsolatos szakmát kell választanom, mert egészen 18 éves koromig nagyon fiús lány voltam...

Átalakulásom történetét itt elolvashatod  >>>
Vörös Gyöngyi
Vörös Gyöngyi
szalontulajdonos, kozmetikusmester, a “Kreatív sminktetoválóműhely-program” vezetője

Andrea, akivel először találkozol

Frantalné- Andrea
Frantalné- Andrea
szalonvezető helyettes, vendégkapcsolati referens

A szalon ügyeinek és a vendégek időpontjainak “mindentudó” intézőjeként számomra fontos, hogy mindig nagyon kedvesen, udvariasan és persze diszkréten intézzek mindent.  Több mint 12. éve dolgozom a Dermisz Kozmetikában.
Feladataim köre igen színes és sokrétű: a vendégek és bejelentkezések fogadása, asszisztensi feladatok, számtalan háttérmunka, kreatív feladatok kivitelezése, informatikai ill. szövegszerkesztési feladatok.

Büszke vagyok arra, hogy egy olyan szalonban serénykedhetem, ahol tudom, hogy pontosan RÁM van szükség, és hogy részese lehetek egy olyan sikeres szalon életének, amely sok- sok vendégünknek a felüdülés, szépülés fellegvára, amely oly sok elismerést vallhat magának.

Hívj bátran, hétköznap 8-16 között várom jelentkezésedet:
06 30 267 9371

Ismerj meg jobban >>>

Szépítészeid a Dermiszes lányok

Kozmetikusként Gyöngyi mellett betekintést kaptam a sminktetoválás szépségeibe, rejtelmeibe és nagyon megtetszett ez az irány, különösen az ajaktetoválás. Szeretettel várlak téged is egy szépítő sminktetoválásra vagy akár egy különleges kényeztető masszázsra, kezelésre.

Ismerj meg jobban >>>

Kaposi Viktória
Kaposi Viktória
kozmetikus, sminktetováló
Varga Lilla
Varga Lilla
kozmetikus, sminkes, szempilla-stylist

A Dermisz csapat lelkes tagjaként szeretettel várom leendő és régi vendégeimet, szempillaépítésre, klasszikus és exkluzív kozmetikai kezelésekre, IPL villanófényes tartós szőrtelenítő kezelésekre, Phyt’s és Alissa anti-aging bőrmegújító kúrákra, kezelésekre.

Ismerj meg jobban >>>

Legyél a vendégünk!

Írj nekünk

info@dermiszkozmetika.hu

24 órán belül válaszolunk

Közvetlen, minden részletre kiterjedő választ küldünk.

Hívj minket!

06 30 267 9371

Andrea várja a hívásodat, hétköznap 8-16 óráig

Eshet eső, fújhat szél, ő mindig szívesen tájékoztat és örömmel segít!

Ugorj be!

Fonyód, Dísz tér, Delta üzletház

Barátsággal és mosollyal fogadunk

Gyere bátran, szívesen látunk! Illatos teával, capuccinóval, sütivel is megkínálunk.

Aki a szalon zavartalan működését a háttérben biztosítja

Csordás Róbert
Csordás Róbert
A szalon gazdasági és műszaki ügyeinek koordinátora

1994 óta Gyöngyi férjeként, a saját vállalkozásom mellett a szépségszalon pénzügyi, gazdasági, technikai és műszaki hátterének biztosítását végzem. Intézem a munkaügy, pénzügy, számlázás, szervezés, beszerzés területén szükséges feladatokat, annak minden szépségével nehézségével együtt. Gyöngyi nem mindennapi kreativitása, folyamatos újító és fejlődésvágya gondoskodik róla, hogy logosztikai munkám igen színes és összetett maradjon.