Szeretettel üdvözöllek!

Ismerj meg jobban, és nézd meg mit mondanak rólam a vendégeim

Fontos, hogy a vendégeim jól érezzék magukat

Szia, Varga Lilla vagyok, 2009-ben végeztem kozmetikusként és azóta is változatlan lelkesedéssel végzem a munkámat. Számomra már fiatalon természetes volt, hogy ezt a pályát választom.
Fontos, hogy a vendégeim jól érezzék magukat és elégedettek legyenek velem szakmailag, emberileg egyaránt.

Úgy gondolom, hogy ez egy felelősségteljes szakma, amit bizalommal kell kezelni és ezt a vendégeknek feltétel nélkül érezniük kell.

Rendszeresen részt veszek szakmai bemutatókon, és továbbképzéseken, mivel fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, hiszen ez elengedhetetlen a vendégek megtartásához és az új vendégek számára is fontos szempont lehet.

Sikeresen továbbjutottam a többfordulós állásinterjúkon

Örömmel jelentkeztem a Dermisz professzionális szépség szalon álláshirdetésére, mivel már nagyon sok jót hallottam és olvastam a médián keresztül a szalonról és a leendő szakmai vezetőmről, Gyöngyiről.

Sikeresen továbbjutottam a többfordulós állásinterjúkon, és 2015. szeptemberétől a Dermisz csapat tagjaként szeretettel várom leendő és régi vendégeimet, klasszikus és exkluzív kozmetikai kezelésekre, bőrmegújító kúrákra, villanófényes tartós szőrtelenítésre, a legmagasabb minőséget képviselő Xtreme Lashes természetes hatású szempilla hosszabbításra, ill. igény szerint különböző sminkekre, sminktanácsadásra.

Az itt eltöltött idő alatt úgy érzem nagyon sokat fejlődtem, amit Gyöngyinek köszönhetek. Mióta itt dolgozom új anyagokat, kezeléseket és masszász technikákat sajátítottam el. Nagy örömmel tölt el hogy egy ilyen exkluzív szépségszalonban dolgozhatok, továbbra is várom szépülni vágyó vendégeinket.

Bejelentkezés: 06-30/ 267-9371

Vendégeim mondják rólam

Meg szeretném köszönni Andreának a kedvességét és segítőkészségét, és Lillának is a kedves fogadtatást, a professzionális munkát, hozzáállást, alaposságot! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm!!!

Kiss Szilvia

A kiválóbbnál is kiválóbb Dermisz Kozmetika! Köszönet és hála Gyöngyinek, akinek munkája maga a tökély, Andreának, aki mindig talál helyet a naptárban 🙂 és Lillának, aki nagyon kedves, munkájára igényes és precíz, ő a kedvenc kozmetikusom!

Nánai-Zsirai Judit

Lillának szeretnék köszönetet mondani a munkájáért, nagyon kedves, aranyos, precíz. Ő a legjobb kozmetikus!:)

Sebestyén Lilla

Ismeritek a fonyódi Dermisz kozmetikát? Aki még nem, annak szívből ajánlani tudom őket. Valamennyi munkatársuk tudásuk legjavát adja, hogy mi igazi Nőnek érezhessük magunkat
Számomra, mert talán a sors is így akarta, Varga Lillát, fiatal, tehetséges szakembert küldte utamba. Ő az, akinek keze alatt bátran és nagyképűség nélkül leírhatom, hogy megszépülök. Nem csak az ő szakmai tudása, hanem az azzal párosuló szerénysége és alázatossága teszi őt egyre tapasztaltabbá. Nagyon szeretem tanácsait, amit abszolút egyszerűen, érthetően és mindig mosolyogva nagy tudással mond el.
Stílusa nem tolakodó, látszik, hogy nagyon szereti a munkáját, az újdonságokra fogékony és ennél nem is kell meggyőzőbbnek lenni. Minden alkalommal egy felüdülés kezei közt szépülni. Szakmai tudása mellett sugárzik róla az emberek iránt érzett szeretete. Egyszerűen és röviden, lehet, hogy elfogult vagyok vele szemben, de korabeli sőt idősebb kozmetikusoknál sem tapasztaltam azt a tudást, amitől mi nők szépülünk.
Mindig van valami új és jó tipp a tarsolyában, amit szívesen kipróbálok…amitől szépnek, ápoltnak érezhetem magam. És ez nem csak a külső, de a belső szépséget is jelenti. Köszönöm, hogy rátalálhattam !
Azt kívánom, hogy ezt a tudást még sokáig kamatoztathassa magam és vendégei legnagyobb örömére és elégedettségére. Köszönöm Lilla!

Gál Gizella

Lilla végezte a lifting „randi” kezelésemet és megdöbbentően fantasztikus lett a bőröm!
Érezhetően és láthatóan kifeszült és mintha megemelték volna az arcom!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyire látványos és érezhető hatása van a kezelésnek. Bálok, randik, színház előtt, vagy csak ha egyszerűen szépek szeretnétek lenni, jó szívvel ajánlom!

Kalló Bori

Változatlanul fantasztikus maga a kezelés, a  komplexitásával, a felhasznált minőségi anyagokkal, és Lilla tájékozottságával, hozzáértésével.
Rendkívül kellemes, friss érzés keríti az embert hatalmába. Úgy érzem, ha sokáig ezen a szinten lehetne tartani a bőr öregedési folyamatait, az ember lánya tökéletesen elégedett lehetne.

B. Ilka

Kérdésed van? Bejelentkeznél?

Hívj minket bátran! Bejelentkezéskor kérd az időpontodat név szerint Lillához, vagy írj e-mailt személyesen neki.

  • 06-30/ 267-9371

  • lilla@dermiszkozmetika.hu

Ha kitöltöd az alábbi űrlapot és ha megadod a telefonszámod szívesen visszahívunk és minden kérdésedre válaszolunk.