MESOTICA iPeptide™ szalonkezeléseink
3D bőrápolási koncepcióval™

Látványos antiaging kezelések

A személyre szabott Mesotica iPeptide™ arckezeléseink során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt, botox-szerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat. 

Megoldás aknéra, hegekre, couperosára, hyperpigmentációra

A sejt-kommunikációs hatóanyag, azaz az iPeptide™ (intelligens peptid), megfelelően magas koncentrációban képes a bőrfunkciók folyamatába beavatkozni. Képesek a bőr „ellustult gépezetét” a célnak megfelelő működésre “rávenni”, ezért kisebb hegek, couperosa vagy hyperpigmentáció esetén is látványos eredményeket érhetünk el.
A Mesotica iPeptide™ technológiája, peptid felhasználási szekvenciái és 3D bőrápolási koncepciója™ a biztosítéka egy új bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai kezeléseknek, valamint az otthoni bőrápolásnak egyaránt.

iPeptide™ kezeléseink  ára kezelésenként idő
Klasszikus masszázs dekoltázsig 5.500 Ft 45 perc
Klasszikus masszázs dekoltázsig +MESOTICA effekt maszk 7.900 Ft 50 perc

Tisztító kezelés arcra, 4 féle peptid kombinációjával

11.900 Ft 90-120 perc
Tisztító kezelés tápláló Bionic Fluid gél maszkkal, VAGY masszázzsal dekoltázsig
4 féle peptid kombinációjával
13.900 Ft 90-120 perc
Tisztító kezelés + iPeptide™ effekt maszk
4 féle peptid kombinációjával
14.900 Ft 90-120 perc
Tisztító kezelés masszázzsal dekoltázsig + iPeptide™ effekt maszk 6 féle peptid kombinációjával 15.900 Ft 90-120 pec
Ceramidos bőrrekonstrukciós kezelés 5 féle peptid kombinációjával 12.900 Ft 90 perc
ANTIAGING kezelés 30+
8 féle peptid kombinációjával
15.900 Ft 90 perc
ANTIAGING kezelés 40+
10 féle peptid kombinációjával
19.500 Ft 90 perc
ANTIAGING kezelés 50+
12 féle peptid kombinációjával
24.500 Ft 90 perc

Problémamegoldó kezelések

“SUMMER FRESH”
– nyári vitaminos gyümölcskoktél kezelés

Ellagsavban, gyümölcs és zöldségextraktumokban gazdag pakolás a napégette, viszkető, dehidratált bőrre. Érzékeny, ekcémás bőrre is ajánljuk.
14.900 Ft 60 perc
COUPEROSA kezelés – hajszálerek halványítása 6 féle peptid kombinációjával 13.900 Ft 60 perc
PIGMENTFOLT halványítás 6 féle peptid kombinációjával 13.900 Ft 60 perc

Vendégeink tapasztalatai

“Életre kelt a bőröm egy kezelés után.”
A téli időszak kellős közepén érkeztem Gyöngyihez a kozmetikába. Amúgy is krónikus száraz bőr gyötör, a hideg téli hónapok pedig még rátettek egy lapáttal. Úgy éreztem a bőröm semmilyen krémnek nem engedelmeskedik, rettentő száraz, fáradt és szomorú.

Ilyen állapotban toppantam be a Dermisz Szépségszalonba, ahol Tina azonnal kezelésbe vett.Alapos és hosszas kényeztető arckezelést kaptam, a professzionális tisztítástól kezdve az epres felpuhító maszkon és Mesotica koncentrált peptid-szérumokon keresztül, tálpláló, simító és védő krémekkel befejezve. Mindeközben Tina lágy kezei által kellemes arcmasszázsban lehetett részem. Miután felültem a székben és belenéztem a tükörbe, döbbentem tapasztaltam, hogy az arcbőröm kicserélődött. Tapintása selymes, puha, csillogó lett, olyan üde és friss, mint amilyen nagyon régen volt.

Azóta hetek teltek el, még mindig érzem a bőrnek azt a rugalmasságát, amit akkor szereztem, még mindig látom a frissességet, amikor tükörbe nézek. Bevallom, otthoni használatú krémekkel a zsebemben távoztam hetekkel ezelőtt Gyöngyitől a kezelés után, talán ezeknek is köszönhető a hosszú távú pozitív hatás. Úgy gondolom, másnak is ki kellene ezt próbálni. Nemcsak mint orvos, hanem mint vendég ajánlom ezt a nagyszerű Mesotica termékcsaládot mindenkinek, aki megújulásra, vagy üde, friss, kollagén-dús, fiatalos bőrre vágyik.

Dr. Szántó Andrea, esztétikai orvos-kozmetológus
Mindig öröm nálatok szépülni, mert igazi testi és lelki feltöltődést nyújtanak a kezelések.
Több alkalommal voltam már Tina különböző kezelésein és masszázsain. Izgatottan várok minden alkalmat, mert tudom, hogy az a nap igazán az én napom lesz. Tina kedvessége és segítőkészsége mellett kiváló szakmai tudással is rendelkezik, ami rengeteget segített a megfelelő bőrápolási rutinom kialakításában. Amióta rendszeresen járok a kezelésekre és otthon is ezeket a termékeket használom, azóta látványosan javult a bőröm állapota és ezt a környezetemben lévők is észreveszik. Ilyenkor mindig büszkén mesélek a Dermiszes élményeimről.
A bőrápolás mellett tökéletes kikapcsolódást is nyújt a kozmetika. Azt gondolom, hogy a csoda a részletek összhangjának köszönhető. Az ajtón belépve mitha egy utazás venné kezdetét. A fények, a lágy dallamok, az illatok, a hangulat és Tina masszázstechikája garantáltan ellazítja a testet és a lelket is.
Köszönöm nektek, hogy lehetővé teszitek ezt az élményt, ami minden nő álma: Az igazi “én-idő”-t.
Marácz Henriett

Ma reggel a napom Tinával indult, Mesotica kezeléssel. Azóta is a hatása alatt állok.

Mivel a Dermiszbe 2006 óta járok sminketoválásra, egyéb kezelésekre, így nem volt kérdés, hogy valami újat is kipróbáljak. Segítőkészen, személyre szabott ajánlás alapján esett a választás a Mesotica kezelésre, amelyet szavakkal nem is tudok leírni…

A hatóanyagok, a 2 órás teljes feltöltődés szuper masszázsokkal tarkítva teljesen kikapcsoltak, s ezáltal a napom szuperül indult! Alig várom a következő időpontot!

Remek Csapat vagytok, ahova szívesen jövök töltődni!

Szeretnék visszajelzést adni Tina kezelésére. Nagyon jól éreztem magam, gyönyörűen kommunikál, nagyon tetszik a stílusa, nekem ez nagyon fontos. Nagyon jó a kisugárzása, finom érzéki nő kisugárzása van.
A kezelés kiváló és látványos volt. Ahogy a bőrömön “dolgozott”, az érintése, a mozdulatai , mindenből a gondoskodás, a figyelem áradt. Tanácsadó jellege is szépen megnyilvánult!
Nagyon különlegesek az arcmasszírozó mozdulatai.
Nagyon szépen köszönöm.  Nagyon jól illeszkedik a csapatotokba!
Kovács Györgyi
Köszönöm szépen a mai Antiaging Mesotica iPeptide arckezelést. Igazán kellemes élmény, azonnali eredménnyel, szemmel látható hatással!
Tina egy valóságos kis művész, ahogy a bőrszépítésből tökéletes relaxációt varázsolt.Különösen tetszett, ahogy kezelés előtt elmesélte a lépéseket és az alkalmazandó anyagokat, pl. 12 féle peptid kombinációja. Szinte éreztem, ahogy a hatóanyagok finoman  szívódtak a bőrömbe és egyre üdébbé vált.
A kezelés után bőröm látványosan kisimult, feszesebb és puhább lett! Különösen tetszettek Tina kis finom, de esetenként határozottabb, magabiztos mozdulatai és nyugalmat sugárzó egyénisége. A végén személyre szabott arcápolási programot is összeállított nekem a bőrtípusomnak megfelelő készítményekkel. A “dermiszes lányoknak” köszönöm ezt az élményt, a nyeremény-kezelést és az ajándék szérumot is! Köszönöm kedves Gyöngyike, Tina és Andrea!
Vargha Edit

“Megtaláltam azt, ami valóban segített!”

Kedves Gyöngyi!  Szeretném megmutatni Neked/Nektek, hogy miután már 1 hónapja használom a Mesotica termékcsaládot, milyen eredményt értem el. 1 hét után már elmúlt az ekcémás jellegű foltom mindkét halántékomnál. Nincs több viszkető, hámló bőr az orrom mellett, illetve a bőrpír is megszűnt szinte 1 hét kezelése alatt.
Most, hogy túl vagyok 1 hónapon, már azt is látom, hogy az apró ráncok feltöltődtek és a bőröm életre kelt.

Boldog vagyok, mert sok krém és különböző orvos által felírt kenőcs után megtaláltam azt, ami valóban segített! Ismerlek már annyira, tudom, hogy egy maximalista típusú nő vagy, így amivel dolgozol, azok mind kiváló, tesztelt és magas színvonalú termékek.

Küldök előtte-utána képet. Se smink se alapozó, semmi nincs rajtam. A fényviszonyok ugyanazok, arra is figyeltem. Úgy szégyelltem már az arcomat, mikor rásütött a nap tudtam, hogy látszik milyen állapotban van. Azért jártam szoláriumba, mert a barnasága a bőrömnek takarta. Már nem járok! Nem viszket semmim az arcomon!!! 1 hónapja használom csak! Nagyon jó termék!

Párdi Mirella

előtte                                                utána

Helyspecifikus iPeptide™ antiaging masszázs

Az ANTIAGING 30+, 40+, 50+ kezelések esetén speciális, helyspecifikus iPeptide mélyizommasszázst végzünk a ráncok elhelyezkedésének megfelelően.

A látványosabb és tartósabb hatás érdekében 7-10 naponta, kúraszerűen 4-6 alkalommal érdemes megismételni a kezeléseket.

A “MagicRelax” különleges masszázsokról itt olvashatsz bővebben

Érdekességek a Mesoticáról…

Világviszonylatban is egyedülálló iPeptide™ szekvenciák

A Mesotica fiatal magyar start up cégként a világon elsőként alkototott meg egy innovatív, peptid központú kozmetikai termékcsaládot, ahol az iPeptide™ (intelligens peptid) segítségével hatékonyan aktiválhatjuk a bőr önmegújító folyamatait.  

Sajnos a peptidek a szokványos arckrémekben szérumokban nagyon alacsony koncentrációban vannak jelen, így azok kedvező hatása is elmarad.

Ezért a Mesotica kutatói dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott hatóanyagok felhasználásával kifejlesztették a kozmetikai ipar legmagasabb hatóanyag tartalmú, látványos eredményeket biztosító peptidek szekvenciális sorozatát és 3D bőrápolási koncepció™ rendszerét.

A világviszonylatban is egyedülálló, látványos hatékonyságot biztosító iPeptide™ szekvenciák kidolgozása és a mögötte felhalmozott vegyészeti és kutatási tapasztalat olyan értéket képvisel, mely a jövőben  óriási lehetőségeket biztosít a Mesotica nemzetközi fejlődése számára.

Személyes kötődésem a Mesotica márkához

Nem titok, hogy a  MESOTICA kutató-fejlesztő tulajdonosához férjem által 15 éves baráti kapcsolat fűz. Így pontosan tudom, mennyi munka, tanulás, tudományos kutatás, fejlesztés, elszántság, kitartás, sőt fanatizmus kellett ennek az eredménynek az eléréséhez.

Örülök, hogy az elszánt kitartás és a több éves tudományos kutatómunka meghozta gyümölcsét, és 2019-re a MESOTICA meghatározó szereplővé vált a magyar szépségiparban.
Innovatív termékpalettájával, és 3D bőrápolási rendszerével forradalmian új alternatívát teremtett az otthoni szépségápolás és a kozmetikus szakma számára egyaránt.
2019. nyarára minden “összeállt” ahhoz, hogy ez az új és innovatív márka a fonyódi Dermisz Kozmetikát és a high-tech bőrápolásra nyitott vendégeit is meghódítsa.

Közel az 52. évemhez, úgy érzem mindenből a legjobbat érdemli a bőröm! A francia PHYT’S, az olasz Alissa Beauté, a Meso Laser és a CW LASER kezelések mellett most egy igazi high-tech nagyágyú, a MESOTICA intelligens peptidjei, és kúrában alkalmazott kezelései dolgoznak azért, hogy az arcbőröm ne árulkodjon a koromról.

Hagyd, hogy téged is lenyűgözzön az iPeptide™ high-tech szépségápolás!

Mesotica:
A jövő kozmetikuma a jelenben 

High-tech bőrápolás az intelligens peptidek erejével
Teljes bőrszerkezetet átfogó 3D bőrápolási koncepció

Ismerkedj meg az új sejtkommunikáción alapuló bőrképszépítő MESOTICA termékeivel, mely az intelligens peptidek erejével egy teljesen új metódus alapján hat a bőrre, ill. a bőrben. Ha nyitott vagy a high-tech bőrápolásra, a peptidek biztosította célzott sejtkommunikáción alapuló bőrszerkezet javító, ránctalanító kúrákra, akkor máris bejelentkezhetsz: 06 30 267 9371
A MESOTICA kezelés gyors és látványos bőrképjavulást eredményez bármely bőrproblémánál. Kizárólag bőrbarát anyagokkal, rétegenként, “3D-ben” (hidro-lipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőrműködést.

Otthoni ápolásra ajánljuk

Kinetic Cleanser

Krémes, gyengéd lemosó, extra száraz bőr kezelésére. DNS fokozó és sejtregeneráló hatású kinetinnel, extra magas sheavaj tartalommal

200 ml, 6.000 Ft

Multi Molecular Make Up Remover

Sminklemosó tej, mely speciális micellák láncolatának köszönhetően egyetlen lépésben távolítja el az erős fedésű, vizálló sminket is.

200 ml, 6.000 Ft

ACTIVE CLEAN GEL

Géles állagú letisztító. Nemionos és amfoter tenzidjeinek köszönhetően nem szárítja a normál, olajos és érzékeny bőrt sem.

200 ml, 4.000 Ft

iPeptide™ szérumok

Hogyan használd hatékonyan? A konzultáció során összeállított kombinációból a bőr előkészítése után 10-10 cseppet dolgozz bele a bőrödbe. Használd napi rendszerességgel reggel és este. A bőrproblémára szabott kombináció mindig 2-3 féle iPeptid™ szérumból áll.

reFINE iPeptid™ szérum

Bőrsimító és bőrfeltöltő peptid komplexum a szemkörnyékre. Használd, ha 35 éves elmúltál és feszesíteni, halványítani szeretnéd a szem alatti sötét karikákat, csökkenteni a szemkörnyéki szarkalábakat.

30 ml, 21.000 Ft

Aktív összetevők:
Acetyl Hexapeptide-8, Dipeptide-2, Hyaluronic Acid, Palmitoyl Tetrapeptide-7

reLIFT iPeptid™ szérum

Botoxszerű látványos bőrfeszesítő és hidratáló komplex. Használd, ha 35 éves elmúltál és állandóan dehidratált a bőröd, és ha a bőrfelszíni vékony ráncok nehezen tölthetőek fel szokványos arckrémekkel.

30 ml, 21.000 Ft

Aktív összetevők:
Ascorbyl Palmitate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Ferulic Acid, Hyaluronic Acid, Lecithin, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate

reNEW iPeptid™ szérum

A kollagén és az elasztin megújulását elősegítő, bőrfeszesítő peptid komplexum. Ezt ajánluk ha a bőrödön pattanások után hegek maradtak vissza, ha rendszeresen napozol, szoláriumozol.

30 ml, 21.000 Ft

Activ összetevők:
Ascorbyl Palmitate, Copper GHK-Cu, Ferulic Acid, Hexapeptide-9, Hyaluronic Acid, Lecithin, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate

reBUILD iPeptid™ szérum

A bőr rugalmasságát és feszességét javító anti-aging peptid komplex a mély ráncok ellen. Használd, ha 40 éves elmúltál és az arc mellett a nyak és dekoltázs bőre is kezd veszíteni a feszességéből.

30 ml, 21.000 Ft

Aktív összetevők:
Ascorbyl Palmitate, Ferulic Acid, Hyaluronic Acid, Lecithin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Tripeptide-1, Tripeptide-10 Citrulline

CERAMIDE COMPLEX

Bőrfeltöltő, ceramidokban, foszfolipidekben gazdag, hidratáló és nyugtató LIPOSZÓMÁS gél.

120 ml, 16.500 Ft

Kinetic Booster

Liposzómás sejtfokozó, sejtregeneráló hatású, dermális bőrvastagság növelő gélkrém a fáradt, stresszes bőr számára.

30 ml, 11.000 Ft

4D Hyaluron – Elastomer 5%

Négyrétegű rácshálós hidratáló hatást biztosító high-tech hialuronsav komplex. Extra botoxszerű feszesítő hatású mélyhidratáló készítmény.

30 ml, 11.000 Ft

Hydra30 Luxury Touch Moist
normál/olajos bőrre

30 ml 22.000 Ft helyett most még
bevezető áron 16.500 Ft

Bővebben itt.

Hydra30 Luxury Touch Lipo
extra száraz bőrre
Használhatod lokálisan a test bármely részén,
ahol extrém módon száraz a bőröd.

30 ml 22.000 Ft helyett most még
bevezető áron 16.500 Ft

Bővebben itt.

Szeretettel várunk!

Tina, aki a Mesotica kezeléseket végzi

Ha nyitott vagy a high-tech bőrápolásra, a peptidek biztosította célzott sejtkommunikáción alapuló bőrszerkezet javító, ránctalanító kúrákra, akkor itt máris bejelentkezhetsz:

Hívj minket bátran: 06-30/267-9371
Andrea hétköznap 7.30-16.00-ig fogadja a hívásokat.
Jelenleg 71 m2-en működünk, de hamarosan bővülünk! 🙂

Szépséget és harmóniát a mindennapokban!
Szépítészeid a Dermiszes Lányok

Andrea, aki a bejelentkezéseidet fogadja