Megteremthető-e az exkluzív szépségszalon és a vidéki élet közti harmónia?
Az idő azt igazolta, hogy IGEN!

“A jövő előrejelzésének legjobb módja az, ha azt mi magunk alkotjuk meg”
-Alan Kay

Ez volt 2022 “kihívása” számomra

– Létrehozok egy önellátása alkalmas vidéki birtokot.
– 2022. kora tavaszától a hét első felét ezen a birtokon pihenéssel és a ház és a kert körüli teendőkkel, hét második félét pedig fonyódi szépségszalonban a DERMISZ BEAUTY & SOUL CLINIC-ben vendégeim szépítésével töltöm.
– Szóval minél távolabb akarom tartani magam az EMBERI természetet és annak Isten adta teremtő képességeit pusztító modern technológiától, a közösségi média “mellékhatásaitól”  és azok okozta függőségtől,  a legkülönfélébb betegségeket okozó, a félelem állapotát mesterségesen fenntartó média hazug igazságokra vagy igaz hazugságra épülő “valóságától”.
Egy másik VALÓSÁGOT építek magunknak és egy “EMBERIBB” utat szeretnék járni.
Azaz a természet közelségének lélekemelő harmóniáját választom. 
– Nem ijedek meg semmilyen VÁLTOZÁSTÓL, hisz a változás mindig a fejlődésünket szolgálja és új LEHETŐSÉGek végtelen számú csíráját hordozza magában.
Ha valóban akarjuk, akkor a kifogások helyett képesek vagyunk kiiktatni az életünkből azokat a romboló körülményeket, amik már nem szolgálnak bennünket, ezért én továbbra is a SZÍVEM útját követem.
– Így időm nagy részét vidéki kis házunkban töltöm, közel a természethez, a Teremtőhöz, önmagamhoz, ahol fő foglalatosságom a permakultúrás konyhakert és egy évelő, buja virágos kert kialakítása, gondozása: Kertépítés, kertgondozás, virágok ültetése, friss gyümölcsök, zöldségek nevelése, betakarítása, befőzése, és megannyi számomra felszabadító földközeli tevékenység.
A kertben eltöltött madárcsicsergős, szívmelengető és lélekerősítő pillanatok pegig olyan energiával képesek feltölteni, amiből még másoknak is jutatthatok.

A megvalósult dermisztikus vidéki élet…

A kertben eltöltött madárcsicsergős, szívmelengető és lélekerősítő pillanatok pegig olyan energiával képesek feltölteni, amiből még másoknak is jutatthatok

“Ma van lehetőséged arra, hogy felépítsd a holnapot, amire vágysz.”
-Ken Poirot