Sminktetoválási technikák a
Dermisz Beauty & Soul Clinic-ben

 • “CHOCO” sminkhatású szemhéjsatír

 • “HybridBrows” szemöldökszálazás púderhatással

 • „FULL & COLORFUL” púderes rúzshatású ajaktetoválás

 • Újként érkező vendégek részére: „KREATÍV sminktetoválóműhely program”

 • …és amit rólam tudni érdemes

“CHOCO” szemhéj

Ez érdekel!

“HybridBrows” szemöldök

Ez érdekel!

„FULL & COLORFUL” ajak

Ez érdekel!

Fontos tudnod

Újként érkező vendégeket 2018 óta kizárólag a
„Kreatív Sminktetoválóműhely-program” keretein belül tudok csak vállalni.
A részleteket és a jelentkezési űrlap gombját lentebb megtalálod.
Köszönöm a megértésedet.

Vörös Gyöngyi kozmetikusmester és PMU stylist

Mit is jelent a
„Kreatív Sminktetoválóműhely-program”
és hogyan tudsz rá jelentkezni?

2018-ban a KREATÍV sminktetoválóműhely-programot azért hoztam létre, hogy a személyiségedhez, arcformádhoz, karakteredhez tökéletesen illő esztétikus sminktetoválást tudjak készíteni, mivel a legszebb munkák akkor születnek, amikor a vendég rám bízza magát. Azok a munkák, amelyet referenciaként látsz a weboldalamon, kivétel nélkül ilyenek.

Ezért erre a programra kizárólag olyan vendégek jelentkezését várom, akik bíznak bennem, akik elfogadják a tanácsaimat.

“Gyakorlatilag a pénzemért nincs beleszólásom, hogy mi kerül az arcomra?”

Azért EZ ÍGY nem teljesen igaz, MERT 

 • KÖZÖSEN átbeszéljük a részleteket,
 • kikérdezlek az eképzeléseidről, aggodalmaidról,
 • majd elmondom az én elképzelésemet,
 • természetesen megindoklom, minden részletét,
 • megmutatom, miért lenne előnyösebb az általam javasolt szín, ill forma.
 • Amennyiben elfogadod az általam javasolt színt és formát, örömmel elkészítem a sminktetoválásodat.

Tehát,

 • ha nem tudod milyen sminktetoválás illene hozzád a legjobban,
 • ha NEM TE AKAROD kitalálni/megmondani, „mit hogyan kellene”,
 • ha nincsenek szakmailag kifogásolható, furcsa, extrém igényeid,
  akkor a KREATÍV sminktetoválóműhely-programom neked szól!
Új vendégként sminktetoválásra szeretnék jelentkezni!

Rólam röviden…

 • 1995 óta készítek sminktetoválásokat.
 • Az évek alatt a szemöldökön és a szemhéjon speciális technikákat dolgoztam ki,
 • 2013-ban megírtam az első magyar természetes hatású szemöldöktetoválásról szóló infókönyvemet vendégeim számára.  Itt elérhető ma is  >>>
 • 2016-ban létrehoztam sminktetováló iskolámat, a DERMISZ SOUL of PMU-t, ahol profi sminktetováló szakembereknek vállalok privát képzéseket.
 • Az évek során világhírű sminktetoválók mesterképzésein tanultam.
 • 2017 februárjában, Magyarország első 3 napos „PMU PASSION” sminktetováló konferenciáján a sminktetováló bajnokság zsűrijének elnöke lehettem.
 • Büszke vagyok arra, hogy a legtöbb, legelismertebb sminktetoválóhoz szakmai barátság is fűz, melyek egy része szakmai pályafutásom elején indult, más része pedig a különféle hazai vagy nemzetközi képzések alkalmával születtett. De legmélyebb emberi-baráti szakmai kapcsolataim a saját privát képzéseim által születtek, melyeket mai napig szeretettel ápolok.

Mindezek ellenére sminktetoválói karrieremnél is fontosabb feladatomnak tartom a szakmai és a privát életem harmónikus és kiegyensúlyozott működését, és hogy rohanó és sikerorientált világunk ellenére is a Dermisz Beauty & Soul Clinic-ben vendégeim számára is a megszokott nyugodt és harmónikus miliőt megőrizzem.

Fontosabb blogbejegyzéseim

A korábban megjelent és a mai napig aktuális, fontosabb blogbejegyzéseimet az alábbi linkek alatt érheted el:

Nemzetközi képzéseim

További fontosabb okleveleim, továbbképzéseim

Ha érdekel mint mondanak…

A nekem írt levelekből…

„Olyan helyen dolgozom, ahol a rúzs nem használható”

33 éves nő vagyok, és nagyon szeretem a szép szolid sminket. Sajnos olyan helyen dolgozom, ahol a rúzs nem használható, ezért szántam rá magam a szájkontúr tetoválásra Ebből aztán félsatír lett, ami életem egyik legjobb döntése volt. Különösen jó érzés volt egy ilyen szép helyen profi kezek alatt megszépülni. Mindenben a maximumot kaptam, és bátran merem ajánlani mindenkinek. Köszönettel: Kriszta

Kriszta

„Évek óta küzdöttem a szemöldökrajzolgatással”

Mindmáig ódzkodom a mű dolgoktól, ezért is vettem rá nehezen magamat a szemöldök tetoválásra. Évek óta küzdöttem a szemöldökrajzolgatással, de pár óra múlva mindig lekopott. Kozmetikusom javaslatára körbenéztem a neten, hogy milyen tetoválások vannak és ott találtam Rád.

Először csak megrajzoltad, hogy milyen is lenne, ha kitetoválnád a szemöldökömet és javaslatodra az alsó-felső szemhéjamat is. Még akkor sem voltam biztos benne, hogy kell ez nekem. Este viszont miután lemostam az arcomról a „rajzot”, egy „csúnyácska idegen” nézett vissza rám a tükörből. Innentől kezdve nem volt kérdés, hogy megcsináltassam-e, hiszen természetes, „láthatatlan” módon, de nagyon kihangsúlyozza az arcom előnyeit. Köszönöm neked!  P. Hédi, Győr

P. Hédi, Győr

„Nagyon örülök, hogy segítettél kigondolni, hogy legyen a legjobb nekem”

“Kedves Gyöngyi! Először is szeretném megköszönni a gyönyörű és tökéletes precíz munkádat, amiről regényt írhatnék, és a késő esti beszélgetéseket is! Egy karácsonyi ajándéknak indult, amikor a fa alatt megtaláltam a Dermisz csomagot és nagyon örültem, már alig vártam, hogy mehessek hozzád. Akkor még nem tudtam, hogy nem lesz olyan egyszerű mint gondoltam, és nagyon örülök, hogy segítettél kigondolni, hogy legyen a legjobb nekem.
Így most már egy gyönyörű alsó-felső szemhéj tetoválással és szemöldökkel büszkélkedhetek, amit nem is mertem remélni, az adottságaim miatt. Már alig várom, hogy karácsony legyen, mert most is egy új tetoválást kérek! Mindent köszönök és alig várom, hogy újra találkozzunk!

Hermina

„A mai lelketlen világban szívet melengető érzés hozzátok készülni”

Igazi gyönyörűség a lelkemnek, hogy megismerhettelek Benneteket. Nem csak az arcomon észlelhető pozitív változás, az igényes, precíz “munka” miatt mondom ezt (ami Gyöngyike kacsóját, türelmét dicséri) , hanem az egész hozzáállásotok, közvetlenségetek, kedvességetek igazán kuriózum.
A mai lelketlen világban szívet melengető érzés hozzátok készülni, veletek lenni. Még a férjemre is átragadt a lelkesedésem, már Ő is imád Benneteket. Nem tudok eléggé hálás lenni mindenért.
Örülök, ha a picurka “boldogság hormonnal” talán jelezni tudtam rajongásom. Szeretettel gondolok Rátok.

 .

Muraközy Zsuzsa

„Mi soha meg nem bántuk a távolságot, az időt, amit Ön emlegetett!

Kedves Gyöngyike! Elnézését kérem, hogy csak most sikerült rászánnom magam az írásra, de inkább a szavak embere vagyok, mint a betűké.Itt szeretném megköszönni azt a csodálatos munkát, amit végzett a feleségem száj és szemöldök tetoválásával. Mi soha meg nem bántuk a távolságot, az időt, amit Ön emlegetett. Ön egyszerűen fantasztikus! Millió köszönet!
Tisztelettel kívánom Önnek és kollégáinak a legjobbakat!
Zoltán és Inara
Oak Neck Rd, Clearwater, FLORIDA 33763, Amerikai Egyesült Államok

Zoltán és Inara, USA

„Anyukám szemöldökével sem győzök betelni”

Kedves Gyöngyi! Ma reggel belenéztünk a tükörbe, és annyira szépek voltunk – és ez most már mindig így lesz – , hála Neked !! Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű “műveidet”, a sok-sok türelmedet, amivel készítetted, a fotókat, és a sajtreceptet is! (Holnap kipróbáljuk és tudósítunk)! Visszanézve a fotókat, el sem hiszem, hogy abból a borzalmasan ronda, hiányos szemöldökömből ezt az igazi mesterművet ki tudtad hozni! Bevallom, kábé tízpercenként rohangálok a tükörhöz nézegetni, mert annyira nagyon tetszik!!! Anyukám szemöldökével sem győzök betelni, folyton bámulom, minden irányból, és szerintem őt ráadásul nagyon meg is fiatalítja!!! Képzeld, az én szemöldököm annyira természetesre sikerült, hogy tesóm tegnap este észre sem vette rajtam a változást, csak nem értette a “Fonyód-projekt”-et, hogy mi is volt ez, minek is utaztunk mi ilyen messzire, aztán Anyukámon kiszúrta, hogy milyen szép, és akkor rávezettük…A család férfitagjai is nagyon elégedettek.  Nagyon-nagyon ügyes vagy, igazi Alkotó, messzeföldön Te vagy a legjobb választás! Üdv.,Eszter és Judit Budapestről

Eszter és Judit Budapestről

„Nem kell ezentúl minden reggel a ceruzával bajlódnom”

Drága Gyöngyi! Nem tudom szavakba foglalni azt az érzést, amit reggel az első tükörbe pillantáskor éreztem…
Egyszerűen fantasztikus!! Hogy nem kell ezentúl minden reggel a ceruzával bajlódnom?? Hihetetlen! Ez egy olyan lehetőség volt számomra, amivel eddig nem is értem, miért nem éltem…
Talán a félelem miatt, talán a fájdalom miatt, hogy nem lesz esztétikus.. De semmi ilyenről nem beszélhetünk… GYÖNYÖRŰ lett…:)
Pont olyan, amire vágytam. A forma, az ív, teljesen szimmetrikus…
Nagyon, nagyon köszönöm, és hálás vagyok érte, hogy levettél egy terhet a vállamról, ami minden reggel csak problémát okozott… Köszönöm a kedvességedet is, és hogy ennyire figyelmes, pontos voltál..
További szép napot, és még ezer-millió ilyen gyönyörűséges munkát kívánok.
Drozdik Melinda, Pécs

Drozdik Melinda, Pécs

„Rengeteg pozitív véleményt kapok”

Eleinte csak kozmetikai kezelésekre jártam hozzátok míg anyukám sminktetoválásokra és további kezelésekre is. Mindig is tetszettek az eredmények anyukámon. Rengeteg pozitív véleményt kapok, mióta nekem is van szemöldöktetoválásom. Ha Magyarországon járunk, kihasználom az alkalmat és mindig bejelentkezek hozzátok akár egy kezelésre akár további sminktetoválásra is a későbbiekben. Mindent köszönök nektek és további jó munkát kívánok! Balogh Leila Bianka, Skócia

Balogh Leila Bianka, Skócia

„Már már profinak számítok a szemöldökrajzolásban”

Kedves Gyöngyike Szeretném megköszönni Neked a nagyon is tetszetős és szép munkádat. Egyben megragadom az alkalmat, hogy megosszam Veletek olvasókkal a tapasztalataimat, ahogyan legtöbb vendég teszi, hiszen ezzel segítették az én döntésemet is, amit persze hogy nem bántam meg! Amit Gyöngyikénél látok, az a segítőkész, megbízható, kompromisszumkész, vendégbarát profizmus. Egyszerűen ért ahhoz, amit csinál.

Már már profinak számítok a szemöldökrajzolásban, hiszen évek óta rajzolom meg ceruzával a sajátomat. (8 éve, minden reggel, este és sportoláshoz is) Csak Gyöngyike oldala és a hozzászólások tudtak meggyőzni, hogy alávessem magam a tetoválásnak ismét, ugyanis már volt tetoválva a szemöldököm! Annyira azért mégsem tetszett, hogy még egyszer megpróbáljam.

Sőt, szinte kidobott pénz volt, bár olcsónak számított 6 éve 15000-ért, de olyan is lett. És most mégis! Ráadásul Pestről utaztam le Gyöngyikéhez.  A hazafelé úton megkérdeztem páromat, hogy hogy tetszik Neki! Ennyit mondott; “Olyan, mint amikor te szoktad megcsinálni, csak egy kicsit jobb!:):):)!” Meg is sértődtem egy picit, de belül mégis örültem a tetszése kinyilvánításának…

Én a legnagyobb mértékben elégedett vagyok a munkáddal kedves Gyöngyi és bár Te még lehet, hogy nem is tudod, de Andinál újabb időpontot egyeztettem, egy alsó szemhéjtetoválásra is! És már nagyon várom azt is! Biztos segítesz majd ebben is, hogy eldöntsük mi áll igazán jól nekem és mi az, ami a legtermészetesebb. Legközelebbi találkozásunkig, további sikeres és sok szép munkát, elégedett vendégeket kívánok! Szeretettel, I. Kata

I. Kata, Budapest

“…mert én ezáltal szebbnek és vonzóbbnak érzem magam…”

Először is bocsánatot kérek, hogy ilyen későn írok, igazából kellett egy hét mire mindenkinek megmutattam az új szemöldököm. Mint már említettem mindenki elől eltitkoltam, hogy mire készülök és már nagyon kíváncsi voltam a reakciókra. Minden ismerősöm csak alapos megfigyelés után jött rá, hogy a szemöldököm megváltozott.
Első reakció, hogy szép a formája, talán ez volt a legtöbb észrevétel, meg hogy annyira diszkrét, hogy észre sem lehet venni, hogy tetoválás. Sokan el sem hitték, hogy tetovált. Párom is azt mondta, hogy ez végül is neki is jó, mert én ezáltal szebbnek és vonzóbbnak érzem magam, ami azt jelenti, hogy többet szeretkezünk :)))) Én már az autóban úton hazafele nem bírtam ne nézni magam a tükörben és mosolyogni. Annyira örültem, hogy vééégre van szemöldököm. Egyszer egy ismerősöm 4 éves kislánya azt mondta, hogy a kisfiúkat úgy lehet megkülönböztetni a kislányoktól, hogy nekik bajuszuk van, a kislányoknak meg szemöldökük :))) Szóval, köszönöm neked, hogy most igazi kislány vagyok. Tényleg nagyon tetszik és nagyon elégedett vagyok vele, elégedett magammal.Határozottan jó döntés volt venni a fáradtságot és leutazni a Balcsira. Várom a következő találkozásunkat.
Addig is jó munkát nektek és gratulációk a színvonalas munkátoknak és profizmusotoknak.
Üdvözlettel, Enikő

Enikő

“Távolság pedig nem számít a végeredmény tükrében:)”

Kedves Gyöngyi! Szeretném megköszönni a tökéletes munkádat, a türelmedet, a precizitásodat, és a rendkívül “finoman csomagolt” profi tanácsaidat, minek köszönhetően olyan szemöldököt varázsoltál, amilyet mindig is szerettem volna. Hihetetlenül türelmesen, nyugodtan, és a legapróbb részletekre is odafigyelve dolgozol. Ha bárki hezitál, hogy érdemes-e, olyan lesz-e, akkor IGEN:) Távolság pedig nem számít a végeredmény tükrében:)
Szívből ajánlom a szalont mindenkinek! Kriszta (aki sok-sok évig hezitált, de minek?:)

Kriszta

“A férjemnek is tetszett”

Sziasztok! Skóciában élek a családommal, és az interneten találtam meg a kozmetikátokat aminek az oldala nagyon tetszett és a személyes találkozás sem okozott csalódást.  Nagyon tetszett a csapat profizmusa, a rugalmassága és a kedves őszinte hozzáállása. Az eredmény magáért beszél, hiszen még a férjemnek is tetszett ami igazán nagy szó.
Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk. Köszönök mindent, további jó munkát nektek!
Baloghné Domján Edit

Baloghné Domján Edit, Skócia

„Nekem már nem kell folyton arra figyelnem, hogy van e szemöldököm!”

Nagyon régóta terveztem, hogy megcsináltatom a szemöldököm, hiszen eléggé hiányos volt a sajátom. Sokáig nézelődtem interneten, de aztán mindig teltek a napok, hónapok és gondoltam még várok egy kicsit. Aztán gondoltam még egy nyár fog úgy eltelni, hogy frusztrál, ha nincs megrajzolva a szemöldököm vagy mindig nézegetnem kell, hogy nincs e elkenődve. Eldöntöttem, most vagy soha… Felhívtalak Titeket és annyira barátságosan, türelmesen fogadtátok a kérdéseimet, hogy kértem is időpontot. Eléggé izgulós típus vagyok, de teljes nyugalommal mentem az időpontra. Biztos voltam benne, ha sikerül azt a formát megrajzolni, ami a lehető legjobban áll és nekem is tetszik, akkor nem lehet baj, de ez nem volt nagyon egyszerű, viszont Gyöngyi addig rajzolta, próbálgatta, míg tökéletes nem lett.  Gyöngyi nagyon kedves volt hozzám, mindig mondta, hogy nyugodtan nézzem meg a tükörbe, mutassam meg a páromnak, bármi kérdésem volt nagy szakértelemmel válaszolt a kérdéseimre. Ritkán találkozunk olyan emberekkel, akikben pár pillanat után megbízunk annyira, hogy egy olyan dolgot csináltassunk, amit akár több évig viselhetünk az arcunkon. Gyöngyi pont ilyen emberek közé tartozik, és nagyon jó érzésekkel jöttem el a szalonból. Biztos vagyok benne, ha tehetem és Fonyódon járok, meglátogatom Őket és elújságolom, hogy mennyivel könnyebbek a mindennapjaim és persze a nyári napok, hisz nekem már nem kell folyton arra figyelnem, hogy van e szemöldököm vagy nincs. Nagyon köszönöm ezt Neked! Üdvözlettel: Darazsac Rita

Darazsac Rita

“Mióta elkészült azt érzem, hogy kora reggel, és késő este is “NŐ” vagyok…”

Örülök, hogy van lehetőségem leírni a véleményemet, mert talán ez segíthet másoknak!
A szemöldök tetoválásom csodaszép lett, olyan amiről csak álmodtam! Erre a profi munkára nem is jó szó a “tetoválás”, mert annyira természetes hatású a színe, a formája is! Mióta elkészült azt érzem, hogy kora reggel, és késő este is “NŐ”vagyok anélkül, hogy a tükör előtt kellene hosszú perceket töltenem. Nagyon sajnálom, hogy csak most találtam rátok, és eddig vártam erre a remekműre.Amitől nagyon féltem, az a gyógyulási folyamat, de bármennyire is néztem, ezt észre sem vettem. Köszönök mindent Gyöngyi, mert az első vagy, akinek még a szemében is láttam, hogy úgy csináltad,mint ha a sajátod lett volna. És köszönöm Andreának is, hogy a sok aggódó kérdésemre gyorsan, és őszintén válaszolt. Én őszintén mondom ,hogy sokkal többet kaptam mint amire számítottam, ezért mindenkit biztatok ne féljen és ne tétovázzon, mint én tettem sokáig Minden jót kívánok nektek, és nagyon köszönöm! Andrea -Wörschach

Andrea -Wörschach

“Közel 10 évig gondolkodtam azon, hogy merjem, vagy ne merjem tetováltatni a szemhéjam”

Drága Gyöngyi! Tudod, hogy közel 10 évig gondolkodtam azon, hogy merjem, vagy ne merjem tetováltatni a szemhéjam. Nos, amióta 1 hónapja készen van, nem győzök ámulni és gondolatban minden egyes tükörbe pillantással hálával gondolni Rád.
Egy szuper profi vagy, hihetetlenül gondos, egyenes, közvetlen, kedves és precíz. Neked köszönhetem, hogy a szemem gyönyörű, minden tekintetet azonnal odavonz. Nem bánom, hogy ilyen sokáig gondolkodtam ezen, mert az eredmény fantasztikus! Olyan mintha csak most sminkeltem volna, mégis mindig tökéletes a kihúzás vonala és természetes. Szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltalak Téged. Utólag mindig okos az ember így én is, és sajnálom, hogy nem tettem meg ezt a lépést már jóval korábban. Mindenkinek ajánlak, mert most már figyelem a hasonló tetoválásokat és mindig meggyőződöm, hogy kevés szép és olyan eredményt látok, mint amit Tőled kaptam. Működésetek Andreával és a szalonotok remek, így ehhez kívánok Nektek kitartást, szerencsét és egészséget, és biztos, hogy még találkozunk, mert még a kicsit maradi férjemnek is tetszett!!! Üdvözlettel, Altmár Katalin

Altmár Katalin

“Továbbra is visszatérő vendégetek leszek…”

Kedves Gyöngyi! Szeretném megköszönni mindazt a kedvességet és profizmust, amivel Te és a csapatod rendelkeztek, és amivel minden alkalommal fogadtok. Nagyon sok sminktetováló munkáját láttam már, és eddig nem akadt olyan, aki túlszárnyalná a munkáidat. És ha ez még nem lenne elég, olyan hihetetlen kedvesség és türelem árad belőletek, amivel nagyon ritkán találkozik az ember más szalonokban.  Mivel a természetesség híve vagyok, sokáig nem mertem rávenni magam a szemöldöktetoválásra, hiszen az ember önértékelése múlik az eredményen. Amikor azonban megláttam a munkáidat, azonnal tudtam, hogy Te leszel az a szakember, akire rá merem bízni magam! A legjobb döntésnek bizonyult, és még a párom is – aki egyáltalán nem volt oda az ötletért – teljesen meg van elégedve a végeredménnyel. Ezek után nem is volt kérdés, hogy a szemhéj tetoválásomat is nálatok fogom elkészíttetni. Köszönöm a sok türelmet, a maximalizmusod, hogy nálatok minden alkalommal abban a tudatban fekhetek a kezelőágyra, hogy tudom: a végeredmény szuper lesz! Továbbra is visszatérő vendégetek leszek, akkor is, ha majdnem 200 km-es utat kell megtennem hozzátok
Köszönettel, Tamara, Tata

Tamara,Tata

“NEM VOLT KÉRDÉS, hogy újra hozzád megyek”

Kedves Gyöngyi! Hazafelé tőled az autópályán(miközben nézegetem “új szemem” és szemöldököm a tükörben, azon gondolkoztam, hogy azon kevés szakemberek egyike vagy Magyarországon akik időről időre ugyanazt a minőséget és színvonalat tudják nyújtani. Mikor először jártam nálad a profizmusod és a kedvességed volt az, ami igazán megfogott, és gyermekem születése után mikor újra szépülni vágytam NEM VOLT KÉRDÉS, hogy újra hozzád megyek!!!!….. És nem ért meglepetés! Nagyon jó, hogy veled egyetértésben folyik a forma kialakítása. Tökéletes, precíz, szép sminket kaptam, pont olyan, mint ahogy szerettem volna és hihetetlen, de a korrekciók alkalmával mindig csak fokozódik ez az érzés. Még egyszer köszönöm, és őszinte szívvel ajánlom mindenkinek. És persze nem szabadultok tőlem! Szilvi

Szilvi

“Köszönöm, hogy visszakaptam fiatal korom színeit”

Kedves Gyöngyi, köszönöm, hogy visszakaptam fiatal korom színeit szememen és  szemöldökömön a hozzáértő forma-, szín- és tűválasztás során. Az ismerősök csak néznek… az látszik rajtuk, hogy nem igazán tudják mire vélni az észrevett változást – valószínűleg azért, mert annyira természetesen szebb!
A körültekintő, felelősségteljes, megbízható tanácsokért és az itt kapott természetes, ápolt hatás megőrzéséért biztos, hogy vissza fogok jönni. B.Mari, Budapest

B.Mari, Budapest

“Imádom, úgy ahogy van, ahogy Te megálmodtad és megvalósítottad!”

Drága Gyöngyi, elnézésed kérem, hogy ilyen megkésve válaszolok, csak most olvastam a leveled. Bár a csatolmány nem érkezett meg, de azt hiszem, nem is ez a lényeg, hisz minden nap szembesülhetek a tükörben a profizmusod eredményével! Azt kell mondjam, egy pillanatig sem bántam meg, hogy rászántam magam a szemöldök-tetoválásra és ami a legfontosabb, hogy mindezt Rád bízhattam. Örülök, hogy a korábbi években ellen tudtam állni a kísértésnek, és a türelem meghozta a gyümölcsét, hisz Beuson keresztül eljuthattam Hozzád, és most az enyém lehet, amire már régóta vágytam: egy csodálatos formájú, természetes hatású szemöldök! Imádom, úgy ahogy van, ahogy Te megálmodtad és megvalósítottad! Az ismerősök, barátok részéről is csak pozitív jelzést kapok, de számomra mégis az a legfontosabb, hogy egy régi álmom valósulhatott meg általad. Ezúton is köszönöm, hogy fogadtál, valamint a türelmedet és a profizmusodat is, amivel a szemöldököm elkészítetted. Nagyon sokat jelent nekem!:) További szép napot kívánok, Timi

Timi

“Hatalmas tehertől szabadítottál meg”

Kedves Gyöngyi, ez úton szeretném veled tudatni, hogy a vasárnapi munkád eredménye CSODÁLATOS.
A tükörből egy naprakész jó nő kacsint vissza rám, hihetetlen, de ÉN vagyok. Sok kemény év van mögöttem, amit az elrontott tetoválások sorozata tett ha lehet így fogalmazni “boldogtalanná”.
Sajnálom azt a rengeteg időt, amit azzal töltöttem, hogy nap, mint nap elfogadhatóvá varázsoljam az arcom.
Most nagyon jól érzem magam, hatalmas tehertől szabadítottál meg, amit nagyon szépen köszönök Neked.
Elfogulatlanul merem leírni, hogy a sminktetoválás nagyasszonya vagy.
Szakmai tudásod, tehetséged, felkészültséged visszatükrözi a sok elégedett női lélek, mert mi nők a nap 24 órájában szépek szeretnénk lenni. Minden jót kívánok Neked, augusztusban folytatjuk……
Szeretettel, Marcsi 180 kilométer távolságból.

Marcsi

“Példaértékű amit tesztek emberek életéért”

Tegnap jártam nálatok, csodálatos a szalon, rendkívül ízléses elegáns. A fogadtatás, a szolgáltatás kifogástalan magas profizmusról és szakértelemről árulkodik, nem is tudom mikor volt ilyen szépségápolásban részem.
A szemöldököm egyszerűen csodálatos lett Gyöngyi fantasztikus munkát végzett (a fotókat láthatod) kimerítő tájékoztatást, tanácsadást és szakmai munkát végzett.
Őszintén gratulálok a nálatok folyó kimagasló színvonalú és áldozatos munkához, annak a helynek egyszerűen lelke van és példaértékű tesztek emberek életéért.
Mindent köszönök, Üdvözlettel: E-Mező Noémi

E-Mező Noémi

“A szalonba belépve tudtam hogy jó kezekben leszek”

Drága Gyöngyike! Köszönöm szépen a tökéletes szemöldököt, amit készítettél nekem! Csodálatos, és minden nap, mikor a tükörbe nézek reggelente, hálás vagyok a precíz kezeidért és hogy megtaláltalak!
Aszimmetrikus és hiányos szemöldököm miatt a sminktetoválásom előtt minden reggel rajzolnom kellett a szemöldököm, ami hol szépen, hol kevésbé szépen sikerült. Persze ha sietni kellett, mindig elvétettem a vonalat, így már kora reggel mérges lettem az ügyetlenkedésem miatt.
Régóta kacérkodtam a gondolattal, hogy meg kellene csináltatni valahogyan, de a satírozott csodálkozós napocska jellegű szemöldök nem az én világom, számomra túl művi és valljuk be, számos rettenetes forma jön szembe velünk az utcán. Nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy keressek egy számomra megfelelő szakembert.
Néhány évvel ezelőtt egy délutáni elhivatott böngészés alkalmával találtam rá a honlapodra, és felcsillant a remény!
Aztán sokáig csak nézegettem, gondolkodtam, végül Téged választottalak és nem bántam meg!
Mikor eljött a nagy napom, izgatottan keltem fel és ültem autóba, hogy végre elkészülhessen az én kis csodám! A szalonba belépve tudtam hogy jó kezekben leszek, Andrea roppant kedves és mosolygós volt, a szalon pedig olyan, mintha az ajtón belépve egy másik világba csöppenne az ember, remekül éreztem magam egy pillanat alatt! Hamarosan Veled is megismerkedtem és már egészen biztos voltam abban, hogy jobb helyet és jobb szakembert nem is választhattam volna.
Szakszerű tervezés után végül elkészült az én szálazott szemöldöktetoválásom is, és annyira boldog voltam, hogy majd kiugrottam a bőrömből. A kis nagyítós tükrödbe kacsingattam időnként, hogy lássam a készülő tetoválást, izgatottan vártam milyen lesz az eredmény!
Csodálatos lett és nagyon hálás vagyok érte! Boldogan távoztam a szalonból a tökéletes formájú természetes szemöldöktetoválásommal!
Azóta a sminkelés néhány perc alatt megvan, és végre mehetek strandolni és szaunázni anélkül, hogy azon kellene aggódnom, hogy a rajzolt szemöldököm kiállja-e a víz próbáját.
Minden kedves hölgytársamnak szívből ajánlom a Dermisz Kozmetika Szépítő Csapatát!
Köszönöm szépen a precíz munkát, a csodálatos légkört és a magas szintű odafigyelést!

Köves Lilla

“Három kudarcos szemöldök tetoválás után”

Nagyon hosszú keresgélés és három kudarcos szemöldök tetoválás után rátaláltam Gyöngyire. Először éreztem azt, hogy ide el kell jönnöm és Vele kell megcsináltatnom a szemöldökömet, mert tudtam, hogy sikerülni fog. Mindezt 2.000 km-ről Svájcból!  Megnéztem Gyöngyi munkáit és nagyon meggyőzőek voltak. Amikor idejöttem, és meglátta „mit hoztam” és, hogy ebből mit szeretnék…. hát sok reményt nem fűzött hozzá, én viszont annál inkább! És igazam lett! A többi tetováláshoz képest tényleg fájdalommentes volt az egész és valóban nagyon szépre sikerült. Mivel elég kritikus és precíz vagyok, tényleg 100% volt az elvárásom, és ezt meg is kaptam Gyöngyitől. Az volt a jó, hogy senki nem vette észre az én tetovált szemöldökömet. A későbbiekben Svájcban egy kozmetikus találkozón voltam, ahol egy profi sminkes észrevette, hogy ki van tetoválva és ámult-bámult, hogy mennyire szép munkát végeztek. Amikor megtudta valaki, hogy tetoválva van, mindig megcsodálta. Most másfél év elteltével újra itt vagyok és frissítjük a szemöldököm, ami még mindig szépen látszik. Így Gyöngyinek most már sokkal könnyebb a dolga, mint először amikor minden lehetséges nehezítő körülmény adott volt: két korábbi különféle színű, igaz már halványodó különböző magasságban lévő szemöldök, egyik oldalt látható hegesedéssel. Mindemellett egy nagyon természetes színű és formájú szemöldököt szerettem volna. Gyöngyi nagyon szkeptikus volt, le is akart beszélni róla, de én tudtam, hogy jó lesz! És igazam lett!!! Az idő is engem igazolt. B. Izabella – Svájc

B. Izabella, Svájc