Szeretettel üdvözöllek!

Kérlek, olvasd el bemutatkozásomat, ismerj meg jobbon, hogy bártan rám bízhasd magad és féltve őrzöd arcodat.

Felelősség, gondoskodás, lelkiismeretesség

Elsőként végzett szakmám szerint nyelvtanár vagyok. Mégis, 12 évvel ezelőtt minden évnyitóval nagyobb lett bennem a bizonyosság, hogy az igazi utam, elhivatottságom nem a katedra. Szeretek a mai napig tanítani, emberi kapcsolatoktól gazdagodni. Tanítani és tanulni: hol könyvből, hol az élet lapjaiból, mert hát osztottak pár igen komolyat nekem is… de alapjában véve nyitott vagyok és nem félek a változásoktól.  

A „szépítész” szakma szerelem volt egész fiatal koromtól fogva, így 2008-ban elvégeztem a kozmetikus iskolát, s ma már azzal foglalkozhatok, amit tiszta szívemből szeretek! 

Egészség, tudatosság, tisztaság, felelősség, gondoskodás, lelkiismeretesség, látványos bőrkezelés. Ezek a jelzők alapozták meg az elképzeléseimet, amikor elkezdtem méreganyag mentes kozmetikumokkal  dolgozni.  

Gyöngyi tanított meg a sminktetoválás fortélyaira

Így volt szerencsém hamar megismerni Gyöngyit, aki első pillanattól fogva szakmai példaképemmé vált, aki később megtanított a sminktetoválás fortélyaira, miközben nagyon szép baráti kapcsolat is alakult köztünk. Így nagy örömmel és megtiszteltetéssel fogadtam felkérését, hogy hétvégente a gyönyörű új szalonjában kozmetikusként „felléphessek”. 

Mint említettem, nyitott vagyok a változásra, így nem volt kérdés számomra eleget tenni ajánlatára, mert hiszem, hogy az összefogásunkból még több embernek, így köztük Neked is adhatok: szépséget, megújulást, testi-lelki harmóniát.

Örömmel venném, ha téged is fogadhatnálak, szépíthetnélek.

Hajni

Kérdésed van? Bejelentkeznél?

Hívj minket bátran! Bejelentkezéskor kérd az időpontodat név szerint Hajnihoz, vagy írj e-mailt személyesen neki.

  • 06-30/ 267-9371

  • hajni@dermiszkozmetika.hu

Ha kitöltöd az alábbi űrlapot ha megadod a telefonszámod, szívesen visszahívunk és minden kérdésedre válaszolunk.