Miben tud neked segíteni Dr. Szántó Andrea?

2020. október végétől a kozmetikai kezeléseinket kiegészítik, látványosabbá teszik a doktornő által végzett feltöltő és botox hatású orvos-esztétikai eljárások.

Számos külföldön töltött év után kezdett bennem egyre jobban erősödni az érzés, hogy megtaláljam azt, amivel igazán szeretnék foglalkozni. Az egészséges életmód tanítása, valamint az orvos-kozmetológiai bőr- és szépségápolás lett a fő szakmám Angliában. Ezt a szemléletet hoztam magammal, amikor családommal hazaköltöztönk Magyarországra.

Ezen az oldalon jobban megismerheted Őt és azt, hogy milyen kezeléseket végez szépségszalonunkban.

Dr. Szántó Andrea vagyok, orvosok gyermeke, felesége, testvére, rokona, édesanyja, barátja és ismerőse. Így az ereimben is valódi orvosi szemlélet csordogál:-)

Egy napon mégis arra ébredtem, hogy természetgyógyász vagyok, biorezonanciát és kineziológiát tanulok….. Így is lett. Nagyszerű éveket töltöttem el ezek elsajátításával. Úgy gondolom, manapság a holisztikus látásmód elengedhetetlen a betegségek kezelésében.

Számos külföldön töltött év után kezdett bennem egyre jobban erősödni az érzés, hogy megtaláltam azt, amivel igazán szeretnék foglalkozni.
Az egészséges életmód tanítása, valamint az orvos-kozmetológiai bőr- és szépségápolás lett a fő szakmám Angliában. Egy híres orvos-esztétikai magánklinika vett a szárnyai alá, ahol 10 év alatt óriási szakmai tapasztalatot szerezhettem. Visszanézve ma úgy gondolom, nem könnyű helytállni és kiemelkedően teljesíteni külföldi országban. Mégis remek 10 évet töltöttem el Dr. Martyn King csapatával a tamworthi klinikán.

Esztétikai tevékenységem során két dolog terjedt el rólam, hogy szókimondó és igazságos vagyok. Csak akkor és ott kezelek, ahol valóban szükség van rá.
Jelszavam: A kevesebb több!

Imádom a szakmámat, tűvel szúrni és kezelni, de a véleményem mellettt mindig kiállok, tudni kell mikor mit lehet és kell kezelni, és mikor nem indokolt, sőt, nem is szabad kezelni.

Mindezzel az a célom, hogy megőrizzük arcunk egyénisége mellett a bőrünk fiatalságát is. Friss, üde külsőt varázsolva a héköznapi arcokra, szembeszállni az idő múlásával, de az egyéni vonások megőrzésével. De mindezt emberséggel, tisztelettel és mértékkel, tiszteletben tartva a személyiséget, az egyéni vonásokat és az anatómiai lehetőségeket. Alapértékeket nem felrúgva, harmonikus, esztétikus külső kialakítására törekedve szeretnék forradalmár lenni a szakmámban. Bebizonyítani, hogy a mértékletes és esztétikus megjelenésnek van jövője, finom  beavatkozásokkal nagyot elérni, ez a művészet az egészben.
Szeretek csapatban dolgozni, mert hiszek a közös munka eredményességében, ahol minden tevékenység és terápia a másik kiegészítője.

“There is no one treatment for everyone”-ahogy az angol mondja, nincs egyetlen és jól bevált kezelés minden emberre. A lehetséges megoldásokat okosan kell kitalálni és ötvözni. Ez a személyre, egyéniségre szabott tervezés. Ez az én filozófiám.

A külföldön tanult szemléletet szeretném itthon társítani a magyar orvostudománnyal, szeretnék együttműködni a legjobb szakemberekkel mind az orvoslás, mind a kozmetológia és szépségápolás területén. Legelőször a budapesti és pécsi Théta Egészségközpont Klinikán találtam otthonra.

Nagy elismerője és csodálója voltam, vagyok Vörös Gyöngyi kozmetikus és sminktetováló mesternek, baráti szálaink évekre nyúlnak vissza. Személyisége, elgondolásai irigylésre méltóak. Szakmai tudása, hozzáértése valóban kiemelkedő, kisugárzása magával ragadó. Legjobban pedig azt szeretem benne, hogy annyira egyformán gondolkodunk, talán mert csupán három nap van köztünk 🙂 Amúgy ki ne ismerné szakmai és vendég körökben a híres fonyódi Dermisz Szépségszalont Magyarországon!? Hazatérésem utáni találkozások és tárgyalások alkalmával határoztuk el Gyöngyivel, hogy együttműködünk a a csodálatosan megújult Dermisz Beauty and Soul Clinic-en.

Filozófiánk, hogy az egyént egészben lássuk, mindenki személyre és lélekre szabott tanácsot és kezelést kapjon.
Hölgyeim, itt a Dermiszben a nagyszerű lehetőség, ahol a test és a lélek is megújulhat, ahol az orvosi és kozmetikai kezelések tökéletesen kiegészítik egymást!

Egy dolgot azonban ne feledjünk. Angolok mondják: “Less is more”, azaz a  kevesebb néha több, vagyis a mértékletesség érvényes ugyanúgy az élet és a szépségápolás minden területén is.

Ezt szeretnénk Gyöngyivel megvalósítani és megmutatni, hogy az igazi szépség belül kezdődik és kívül teljesedik ki. A lélek megfelelő ápolása az egyik legfontosabb és elengedhetetlen része a szépségnek, valamint a fiatalságunk megőrzésének. Fontos, hogy ápoljuk a lelket és drasztikus változtatás nélkül őrizzük meg a fiatalságot, hisz  az arc a LÉLEK tükre.

MŰTÉT NÉLKÜLI ARCFIATALÍTÁS

Hölgyeim, az idő múlásával be kell látnunk, hogy bőrünk veszít fiatalságából. Ráncok, redők, barázdák alakulhatnak ki, ugyanis a bőrünk rugalmas rostjainak a száma, víz és kollagén tartalma jelentősen csökken. Ez természetes útja az öregedési folyamatnak. A mély ráncok fáradt, egyes esetekben mérges, így a valós korunknál is öregebb  külsőt sugározhatnak.    

Hialuronsavas töltőanyagok

Ahogy telnek az évek, arcunk veszít fiatalságából. A bőr kollagén és elasztin termelése, valamint hialuronsav tartalma is radikálisan csökken, ráncok alakulhatnak ki. A természetes zsírpárnácskák összezsugorodnak a mélyebb rétegekben, ami térfogatvesztéshez, megnyúlt, lógó bőrhöz vezethet.

A befecskendezhető hialuronsavas töltőanyagok (FILLER) kiválóan alkalmasak a kezdeti öregedési jelek eltüntetéséhez, illetve mérsékléséhez. Természetes alapanyagú gélek, amik a bőr különböző rétegeibe fecskendezve fejtik ki hatásukat.

Hatásuk azonnali, másodperceken belül látható az eredmény. Állati eredetű alkotórészeket nem tartalmaznak, tökéletesen biztonságos termékek.

Nincs gyorsabb módja az azonnali megszépülésnek!

A hialuronsavas töltőanyagokkal kiválóan pótolhatjuk az elvesztett térfogatot, kontúrozunk, formázunk, vagy egyszerűen csak sima, megújult, fiatalos bőrt varázsolhatunk.

Hatásuk készítményektől függően 6-12 hónapig tart.

1 ampulla töltőanyag ára: 100.000 Ft

GUNA BIOLIFTING

ORVOSI KOLLAGÉN TERÁPIA-REVITALIZÁCIÓ ÉS KOLLAGÉN STIMULÁCIÓ 

A GUNA BIOLIFTING egy olyan kollagén stimulációs orvos-esztétikai terápia, amely serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását, és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A kezelési kúra hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik. Mivel az arc ráncai kisimulnak, így az visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.
A GUNA BIOLIFTING másabb a hagyományos, bőrminőséget javító orvos-esztétikai  beavatkozásoknál. Ez egy természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyengéd, jól tolerálható, fiatalító és regeneráló eljárás.

Nem jelent mesterséges beavatkozást, térfogat növekedést,  kizárólag az egyén eredeti, természetes vonásait adja vissza, valamint a bőr egészséges üdeségét.

A GUNA BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében. Kollagén tartalmánál fogva serkenti a fibroblaszt sejtek aktivitását és hatékonyan támogatja a kötőszöveti mátrix kollagén rostállományát. Antioxidáns összetevői védelmet nyújtanak a szabadgyökök káros hatásaival szemben, a szöveti anyagcserét fokozva segítik a bőr szerkezetének megújítását.

Kinél alkalmazható a GUNA BIOLIFTING kezelés?
Mindenkinél, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncai és csökkent bőrtónusa zavarja. Bárkinél, aki javítani szeretne stresszes, fáradt, fakó bőrének állapotán.

Személyes konzultációt követően, a bőr állapotát figyelembe véve, kúraszerűen hetente, vagy kéthetente 5-10 kezelés javasolt. Ezek után igény szerint félévente, illetve évente emlékeztető kezelés ajánlott.

Egy kezelés ára:
Arc régió: 20.000 Ft
Arc-nyak-dekoltázs régió: 30.000 Ft

PROFHILO  –  BIO-REMODELING

A Profhilo kezelés egy forradalmian új eljárás az orvos-esztétikában. Ellentétben a hagyományosan alkalmazható hialuronsavas töltőanyagokkal, ez a kezelés nem eredményez bőrtérfogat növekedést. 

Egyenletesen oszlik szét a bőr mélyebb rétegeiben, csodálatos , fiatal, üde és friss bőrtónust hagyva maga után. Érett, vagy fiatal bőrtípusoknál egyaránt kiválóan alkalmazható.

A Profhilo fecskendő hialuronsav tartalma az orvos-esztétikai piacon elérhető termékek közül az egyik legmagasabb koncentrációjú. Ez a termék nem tartalmaz káros anyagokat és tartósítószereket sem (BDDE-free). A keresztkötés nélküli  hialuronsav láncokat hő alkalmazásával teszik ellenállóvá.

A Profhilo az egyik legmagasabb biztonsági besorolással rendelkezik, szuper tiszta (ULTRAPURE), biokompatibilis, tehát nem károsítja a bőr szöveteit.

Profhilo kezelés során anatómiai elhelyezkedésű, úgynevezett bio-esztétikai pontokra (oldalanként 5-5) fecskendezve juttatjuk be a hatóanyagot, mely rövid idő alatt szétterjed a bőr megfelelő rétegeiben. 

E speciálisan kifejlesztett injekciós technikával kisebb  fájdalommal és rövidebb felépülési idővel számolhatnak a páciensek.  Ezt a terápiát valóban nevezhetjük “ebéd-idős“ kezelésnek ( lunch-time procedure).

A Profhilo legfontosabb tulajdonsága, hogy jelentős mértékben javítja a bőr minőségét. A kötőszőveti kollagén serkentése következtében feszesebb és rugalmasabb bőrt eredményez.
A Profhilo technikát protokoll szerint az első kezeléstől számított egy hónapon belül megismételjük, majd évente egyszer frissítjük.

Egy kezelés ára:
Szimpla Profhilo kezelés 2ml: 100.000 Ft
DuplaProfhilo kezelés 4ml  (kettő kezelés): 180.000Ft

A konzultációról és a rendelési időről

Dr. Szántó Andrea rendelési ideje: kéthetente, hétfő, 10-14 óraig.
Konzultáció 30 perc, ára 20.000 Ft, mely 2021. 07.01-ig a kezelés árából levonásra kerül.
A kezelés előtt írásos tájékoztató és beleegyező nyilatkozatot is kitölt a vendég.
Bejelentkezés:
Dr. Szántó Andrea Facebook – Messenger
Andrea Szanto Balint
Vagy szalonunk telefonszámán: 06 30 267 9371

Figyelmedbe ajánljuk a

doktornő által végzett orvos-esztétikai eljárások előkészítéséhez, hatásának tartósabbá válásához
és az egész arc és a dekoltázs területének komplex fiatalításához a

“MESOTICA botox-reLift” 90 napos iPeptide™ bőrkisimító szépségprogramunkat.

A 6 kezelésből álló, 90 napos egyedi iPeptide™ kombinációra épülő antiaging kúra botoxeffektel, és 10 db-os Mesotica Personal Line10 személyre szabott otthoni arcápoló szépségcsomaggal tökéletes kiegészítője az orvosi eljárásnak.

Klik ide a részletekért:

Érdekel a programcsomag!