Miben tud neked segíteni Dr. Szántó Andrea?

2020. október végétől a kozmetikai kezeléseinket kiegészítik, látványosabbá teszik a doktornő által végzett feltöltő és botox hatású orvos-esztétikai eljárások.

Számos külföldön töltött év után kezdett bennem egyre jobban erősödni az érzés, hogy megtaláljam azt, amivel igazán szeretnék foglalkozni. Az egészséges életmód tanítása, valamint az orvos-kozmetológiai bőr- és szépségápolás lett a fő szakmám Angliában. Ezt a szemléletet hoztam magammal, amikor családommal hazaköltöztönk Magyarországra.

Ezen az oldalon jobban megismerheted Őt, és bátran érdeklődj nála személyesen a lenti elérhetőségen az általa végzett kezelések felől.

Dr. Szántó Andrea vagyok, orvosok gyermeke, felesége, testvére, rokona, édesanyja, barátja és ismerőse. Így az ereimben is valódi orvosi szemlélet csordogál:-)

Egy napon mégis arra ébredtem, hogy természetgyógyász vagyok, biorezonanciát és kineziológiát tanulok….. Így is lett. Nagyszerű éveket töltöttem el ezek elsajátításával. Úgy gondolom, manapság a holisztikus látásmód elengedhetetlen a betegségek kezelésében.

Számos külföldön töltött év után kezdett bennem egyre jobban erősödni az érzés, hogy megtaláltam azt, amivel igazán szeretnék foglalkozni.
Az egészséges életmód tanítása, valamint az orvos-kozmetológiai bőr- és szépségápolás lett a fő szakmám Angliában. Egy híres orvos-esztétikai magánklinika vett a szárnyai alá, ahol 10 év alatt óriási szakmai tapasztalatot szerezhettem. Visszanézve ma úgy gondolom, nem könnyű helytállni és kiemelkedően teljesíteni külföldi országban. Mégis remek 10 évet töltöttem el Dr. Martyn King csapatával a tamworthi klinikán.

Esztétikai tevékenységem során két dolog terjedt el rólam, hogy szókimondó és igazságos vagyok. Csak akkor és ott kezelek, ahol valóban szükség van rá.
Jelszavam: A kevesebb több!

Imádom a szakmámat, de a véleményem mellettt mindig kiállok, tudni kell mikor mit lehet és kell kezelni, és mikor nem indokolt, sőt, nem is szabad kezelni.

Mindezzel az a célom, hogy megőrizzük arcunk egyénisége mellett a bőrünk fiatalságát is. Friss, üde külsőt varázsolva a héköznapi arcokra, szembeszállni az idő múlásával, de az egyéni vonások megőrzésével. De mindezt emberséggel, tisztelettel és mértékkel, tiszteletben tartva a személyiséget, az egyéni vonásokat és az anatómiai lehetőségeket. Alapértékeket nem felrúgva, harmonikus, esztétikus külső kialakítására törekedve szeretnék forradalmár lenni a szakmámban. Bebizonyítani, hogy a mértékletes és esztétikus megjelenésnek van jövője, finom  beavatkozásokkal nagyot elérni, ez a művészet az egészben.
Szeretek csapatban dolgozni, mert hiszek a közös munka eredményességében, ahol minden tevékenység és terápia a másik kiegészítője.

“There is no one treatment for everyone”-ahogy az angol mondja, nincs egyetlen és jól bevált kezelés minden emberre. A lehetséges megoldásokat okosan kell kitalálni és ötvözni. Ez a személyre, egyéniségre szabott tervezés. Ez az én filozófiám.

A külföldön tanult szemléletet szeretném itthon társítani a magyar orvostudománnyal, szeretnék együttműködni a legjobb szakemberekkel mind az orvoslás, mind a kozmetológia és szépségápolás területén. Legelőször a budapesti és pécsi Théta Egészségközpont Klinikán találtam otthonra.

Nagy elismerője és csodálója voltam, vagyok Vörös Gyöngyi kozmetikus és sminktetováló mesternek, baráti szálaink évekre nyúlnak vissza. Személyisége, elgondolásai irigylésre méltóak. Szakmai tudása, hozzáértése valóban kiemelkedő, kisugárzása magával ragadó. Legjobban pedig azt szeretem benne, hogy annyira egyformán gondolkodunk, talán mert csupán három nap van köztünk 🙂 Amúgy ki ne ismerné szakmai és vendég körökben a híres fonyódi Dermisz Szépségszalont Magyarországon!? Hazatérésem utáni találkozások és tárgyalások alkalmával határoztuk el Gyöngyivel, hogy együttműködünk a a csodálatosan megújult Dermisz Beauty and Soul Clinic-en.

Filozófiánk, hogy az egyént egészben lássuk, mindenki személyre és lélekre szabott tanácsot és kezelést kapjon.
Hölgyeim, itt a Dermiszben a nagyszerű lehetőség, ahol a test és a lélek is megújulhat, ahol az orvosi és kozmetikai kezelések tökéletesen kiegészítik egymást!

Egy dolgot azonban ne feledjünk. Angolok mondják: “Less is more”, azaz a  kevesebb néha több, vagyis a mértékletesség érvényes ugyanúgy az élet és a szépségápolás minden területén is.

Ezt szeretnénk Gyöngyivel megvalósítani és megmutatni, hogy az igazi szépség belül kezdődik és kívül teljesedik ki. A lélek megfelelő ápolása az egyik legfontosabb és elengedhetetlen része a szépségnek, valamint a fiatalságunk megőrzésének. Fontos, hogy ápoljuk a lelket és drasztikus változtatás nélkül őrizzük meg a fiatalságot, hisz  az arc a LÉLEK tükre.

A konzultációról és a rendelési időről

Dr. Szántó Andrea rendelési ideje: bejelentkezés alapján hétfőnként, 10-14 óraig.
Bejelentkezés, információ:
Itt: Andrea Szanto Balint
(Dr. Szántó Andrea Facebook – Messenger)

Figyelmedbe ajánljuk a

doktornő által végzett orvos-esztétikai eljárások előkészítéséhez, hatásának tartósabbá válásához
és az egész arc és a dekoltázs területének komplex fiatalításához a

“MESOTICA botox-reLift” 90 napos iPeptide™ bőrkisimító szépségprogramunkat.

A 6 kezelésből álló, 90 napos egyedi iPeptide™ kombinációra épülő antiaging kúra botoxeffektel, és 10 db-os Mesotica Personal Line10 személyre szabott otthoni arcápoló szépségcsomaggal tökéletes kiegészítője az orvosi eljárásnak.

Klik ide a részletekért:

Érdekel a programcsomag!