Előzd meg amíg lehet
és ragyogj! 

„MESOTICA botox-reLift”

6 kezelésből álló, 90 napos egyedi
iPeptide™ kombinációra épülő antiaging kúra
botoxeffektel, és
10 db-os Mesotica Personal Line10

személyre szabott otthoni arcápoló
s
zépségcsomaggal

A 3 hónapos programcsomag
teljes ára: 31
0.000 Ft

„MESOTICA botox-reLift

90 napos iPeptide™ bőrkisimító szépségprogram

A 3 hónapos programcsomag teljes ára:
310.000 Ft

Jelentkezz be egy ingyenes személyes konzultációra, amikor is
egy alapos bőrdiagnosztika-állapotfelmérés után, összeállítjuk a Mesotica iPeptide™ aktív és hatékony sejtkommunikációt támogató és fenntartó professzionális kezelési metódust, valamint az otthoni ápolórendszeredet.

Dr. Szántó Andrea esztétikai orvos-kozmetológus ajánlásával

Hölgyeim és Uraim, a MESOTICA termékcsalád valóban egyedülálló.

Több éves külföldi és hazai tapasztalatokat összegezve elmondhatom, hogy bőrápolás terén óvatosan bánunk a dicsérő szavakkal. Számos termékcsaláddal foglalkoztam pályafutásom során és őszinte véleményem, hogy a kozmetikumokban rejlő aktív öszetevőkben látom hatékonyságuk kulcsát. A MESOTICA termékek szokványos mesoterápiás hatóanyagok mellett peptid-szintetizáció révén rendkívül hatásos és látványos eredményt nyújtanak. Szívből ajánlom ezt a termékcsaládot.

Dr. Szántó Andrea, esztétikai orvos-kozmetológus

Dr. Szántó Andrea esztétikai orvos-kozmetológus ajánlásával

Hölgyeim és Uraim, a MESOTICA termékcsalád valóban egyedülálló.

Több éves külföldi és hazai tapasztalatokat összegezve elmondhatom, hogy bőrápolás terén óvatosan bánunk a dicsérő szavakkal. Számos termékcsaláddal foglalkoztam pályafutásom során és őszinte véleményem, hogy a kozmetikumokban rejlő aktív öszetevőkben látom hatékonyságuk kulcsát. A MESOTICA termékek szokványos mesoterápiás hatóanyagok mellett peptid-szintetizáció révén rendkívül hatásos és látványos eredményt nyújtanak. Ez már -úgy mondjuk-  a jövő kozmetikuma, ahol egy professzionális és innovatív eljárással extrém magas 12-20% koncentrációjú peptid szérumokat állítanak elő. Ezek az úgynevezett  nagy hatékonyságú, “intelligens peptidek” manapság a kozmetikai ipar legígéretesebb hatóanyagai, amelyek valóban drámai javulást okoznak az idősödő bőr megfiatalításában azonnal, vagy egyesek már 1-2 kezelés elteltével is. Szívből ajánlom ezt a termékcsaládot, melyet professzionális szalon- és otthoni kezelésre fejlesztettek ki.
Úgy gondolom, itt mindenki talál a saját bőrtípusának megfelelő kozmetikumot, ami valóban működik. Ezek a krémek tökéletesen gyorsan felszívódnak és igazi selymes utóhatást eredményeznek a bőr felületén. A kulcs az összetevőkben rejlik, melyeket tudományos alapon fejlesztettek ki a kutatók, ahol a komplex peptidek mellett számos vitamin és aktív hatóanyag segíti a termék bőrbe való teljes beépülését, valamint a bőr önmegújító folyamatait.

Dr. Szántó Andrea, esztétikai orvos-kozmetológus

Dr. Szántó Andrea esztétikai orvos-kozmetológus ajánlásával

Hölgyeim és Uraim, a MESOTICA termékcsalád valóban egyedülálló.

Több éves külföldi és hazai tapasztalatokat összegezve elmondhatom, hogy bőrápolás terén óvatosan bánunk a dicsérő szavakkal. Számos termékcsaláddal foglalkoztam pályafutásom során és őszinte véleményem, hogy a kozmetikumokban rejlő aktív öszetevőkben látom hatékonyságuk kulcsát. A MESOTICA termékek szokványos mesoterápiás hatóanyagok mellett peptid-szintetizáció révén rendkívül hatásos és látványos eredményt nyújtanak. Ez már -úgy mondjuk-  a jövő kozmetikuma, ahol egy professzionális és innovatív eljárással extrém magas 12-20% koncentrációjú peptid szérumokat állítanak elő. Ezek az úgynevezett  nagy hatékonyságú, “intelligens peptidek” manapság a kozmetikai ipar legígéretesebb hatóanyagai, amelyek valóban drámai javulást okoznak az idősödő bőr megfiatalításában azonnal, vagy egyesek már 1-2 kezelés elteltével is. Szívből ajánlom ezt a termékcsaládot, melyet professzionális szalon- és otthoni kezelésre fejlesztettek ki.
Úgy gondolom, itt mindenki talál a saját bőrtípusának megfelelő kozmetikumot, ami valóban működik. Ezek a krémek tökéletesen gyorsan felszívódnak és igazi selymes utóhatást eredményeznek a bőr felületén. A kulcs az összetevőkben rejlik, melyeket tudományos alapon fejlesztettek ki a kutatók, ahol a komplex peptidek mellett számos vitamin és aktív hatóanyag segíti a termék bőrbe való teljes beépülését, valamint a bőr önmegújító folyamatait.

Dr. Szántó Andrea, esztétikai orvos-kozmetológus

 „HÁROM AZ EGYBEN”

Feszesítés, feltöltés

A felszíni és a mély ráncok ellen, ha fáradt megereszkedett a bőröd, ha rendszeresen napozol, szoláriumozol

Bőrmegújítás, halványítás

Ha egyenetlen, tágpórusú a bőröd, ha a pattanások után hegek, pigmentfoltok maradtak

Szemkörnyéki ráncokra

Ha zavarnak a szem alatti sötét karikák, az elvékonyodott szemkörnyéki bőr, a szarkalábak

A bőrmegújító szépségprogramról bővebben

10 db termék otthonra

Ha imádod a kozmetikumokat és élvezed a precíz, gondos otthoni szépségápolást, akkor ez számodra egy kincsesbánya lesz. A teljes Mesotica termékpalettából választjuk ki a bőrödnek legmegfelelőbb 10 db terméket.

6 szalonkezelés 3 hónapon át

A program első fázisa, 6 hetet foglal magába. Ekkor hetente, majd kéthetente egy kezelést végzünk, a kúra második fázisában (7-12. hét) két kezelést végzünk. Az utolsó kezelést a 3. hónap végére időzítjük.

Ismerd meg a program különlegességeit

Mindenek előtt nézd meg, hogyan is működik a high-tech szépségápolás!

A videón láthatod, hogyan történik a hatóanyagok bekapszulázása és bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

A videón látható Qusome speciális szerkezetű szállítórendszert
tartalmazza az otthoni ápolócsomagod!

Sensonic Peel 8%™
Intenzív professzionális sejtmegújító peeling

Gyengéden vékonyítja a megvastagodott szaruréteget, helyreállítja a bőr egészséges biológiai folyamatait. A három aktív sav Phytic Acid- 3%, Lactobionic Acid- 2%, Mandelic Acid- 3% szinergikusan segítik egymás hatásmechanizmusát. A 8%-os Sensonic Peel UV-barát sav ezért nyáron is használható.

QuSome”

Szalon termék. A hatékonyság fokozására a csomag részeként otthoni használatra is adjuk.
150ml-es hatóanyag kapszulázó “minilabor”, mely segítségével mélyebbre juttathatóak a peptidek.

A Qusome speciális szerkezetű szállítórendszere a világon elsőként lehetővé teszi számodra azt, hogy a hozzákevert peptidekeket bőr megfelelő rétegeibe juttasuk.  Csupán egy mozdulat a hatóanyagok házi “manuális” bekapszulázása.

Speciális iPeptide masszázs

A ráncok elhelyezkedésére koncentrált masszázsmozdulatok.

Az egyes peptidek a ráncok elhelyezkedésének fügvényében fejtik ki hatásukat, melyeket speciális, kis területre koncentrált masszázsmozdulatokkal teszünk még hatékonyabbá. Legnagyobb problémát mindenki számára a mimikai izmok körül kialakuló ráncok jelentik, mint például a szem körkörös izma (musculus orbicularis oculi) vagy a homlokizom (musculus frontalis). Az adott területnek megfelő speciális mélyizom masszázzsal érjük el, hogy simább, feszesebb bőrképet tárjunk eléd.

Részletes útmutató
Az otthoni ápolórendszer leírása lépésről lépésre

Irásos dokumentációt adunk a kezedbe, mely segítségedre lesz abban, hogy nap mint nap a lehető leghatékonyabb módon használhasd az értékes iPeptide™ kincseidet.

Hozd magaddal egy barátnődet, vagy akár az édesanyádat!

Páros ajándék ha ketten jöttök!

Oszd meg ezt a nagyszerű lehetőséget másokkal is!

Egyszerűen csak küldd el az ismerősödnek ennek az oldalnak a linkjét.

Amennyiben közösen jöttök el a konzultációra, és mindketten jelentkeztek a programra, úgy az első kezelés alkalmával mindkettőtöket megajándékozunk egy-egy 28.500 Ft értékű Mesotica antiaging kezelésre szóló ajándékutalvánnyal. A kezelést a kúra végén a 7. alkalommal tudod felhasználni.

Érdekel a programcsomag!

Ajándék egy-egy 28.500 Ft értékű Mesotica antiaging kezelésre jogosító ajándékutalvány

Neked ajánljuk, ha …

 • az arcodon a mimikai ráncokból kialakult karakteres, mély barázdák alakultak ki. A homlok, szemöldökök között, orr-ajak vonalát összekötő ráncok, illetve a szem körüli szarkalábak a legjellemzőbbek,
 • imádod a kozmetikumokat,
 • alig várod, hogy megszerezhesd az első
  10db-os Mesotica iPeptide™ Personal Line10 személyre szabott otthoni szépségprogramját,
 • hatékonyságra vágysz, mert a szokványos ránctalanító krémek már nem tudnak megbirkózni a mélyebb ráncokkal,
 • botox helyettesítőt szeretnél, de félsz az orvosi beavatkozásoktól,
 • állandóan dehidratált a bőröd, és a bőrfelszíni vékony ráncok nehezen tölthetőek fel a szokványos arckrémekkel,
 • nem szereted a nehéz, zsíros, tapadós ránctalanító krémeket,
 • különleges tapintású, lágy textúrájú kozmetikumokra vágysz,
 • gyorsan felszívódó szérumokat, gélkrémeket imádod,
 • élvezed és értékeled, ha egy kozmetikum légiesen könnyű és komfortosan bársonyos érzetet biztosít a bőrödnek.

Hogyan hatnak és miért olyan látványosak az iPeptide™-ek?

 • A sejtkommunikációs hatóanyagok (intelligens peptidek), megfelelően magas koncentrációban, képesek a bőrfunkciók folyamatába beavatkozni.
 • Képesek a bőr „ellustult gépezetét” a célnak megfelelő működésre “rávenni”, ebben az esetben a botox-szerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat.
 • A Mesotica iPeptide™ technológiája, peptid felhasználási szekvenciái és 3D bőrápolási koncepciója™ a biztosítéka egy új bőrmegújítási szemléletmódnak és a gyors látványos kozmetikai kezeléseknek, valamint az otthoni bőrápolásnak egyaránt.
Érdekel a programcsomag!

Ismerd meg, hogyan épül fel a maximális hatékonyság érdekében a Mesotica
„Vitazyme Fill Up” 3D bőrfeltöltési koncepciója

„Vitazyme Fill Up” – vitaminokkal, enzimekkel

A Mesotica „Vitazyme Fill Up” hatóanyagfeltöltési metódusa és 3D bőrápolási koncepció™-ja a biztosítja, hogy szisztematikusan, rétegről rétegre a legkiválóbb hatóanyagokkal tölthessük fel a bőrödet.

  • Az extra magas koncentrációjú Syn-Ake peptid blokkolja a mimikai izmok sejtfalában található receptorokat, a ráncok kisimulnak, a finom arcizmok összehúzódásának megakadályozásával, csökkennek a mimikai ráncok
  • Liposzómázott vitaminjai A, C, E-vitamin pedig, gátolják a bőrben az oxidációs folyamatokat, semlegesítik a szabad gyököket.
  • Az egyedi C-vitaminos hatóanyag bomba a három legértékesebb C-Vitaminnal( Ascorbyl Glucoside, Ethyl Ascorbic Acid, Ascorbyl Tetraisopalmitate), melyeket így együttesen gélkrém formulába zárva világelsőként a Mesotica kezelések során használunk. Ez a kombináció sokkal hatékonyabban fokozza a kollagén szintézist, halványítja a sötétebb foltokat.
  • A Niacinamid, az A vitamin alternatívája normalizálja a szaruréteg hámlását, erős hidratáló és bőrszerkezet javító.
  • Az N-Acetyl Glucosamine extra vízmegkötő képessége révén, látványos és azonnali bőrfeltöltő hatású.
 • Enzimek:
  • Papaya és ananász enzimjei (bromelain peptidáz, papaya peptidáz) serkentik a kollagén szintézist, ezáltal a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz, valamint segít a károsodott sejtek, szövetek gyors helyreállításában.
  • A kezelések ideje alatt a hatóanyagok szinergikusan, a leghatékonyabb koncentrációban dolgoznak az eredmény elérése érdekében.

„Vitazyme Fill Up” – hyaluronsavakkal felturbózva

A kezelések során alkalmazott hyaruronsavakról

 • A széles spektrumú hyaluronsav komplexeket a Mesotica által kifejlesztett innovatív Qusome szállítórendszerrel jutatjuk a bőr egyes rétegeibe.
 • A Mesotica 7 különböző molekulaméretű hyaluronsavat, valamint 3 prekurzort (botoxeffect hatású gamma amino vajsav, magas vízmegkötő képességű Acetyl Glucosamine és Sodium Polyglutamate) használ, melyek szinergikusan segítik az aktivizálódásukat, és felerősítik a hyaluronsavak hatásmechanizmusaikat.
 • Valamint 3 növényi eredetű, hyaluronsav származékot
  – A Tamarindus Indica Seed Exctract, ami a tamarindusz fa gyümölcsének magjából készített kivonat, vízfelvevő képessége egy közepes molekulájú hyaluronsavnak felel meg.
  – A Tremella Fuciformis, ami az ezüst rezgőgomba kivonata, extra erős hidratáló, vízfelvevő képessége az alacsony molekulájú hyaluronsavnak felel meg.
  – A Sodium Alginate, maximális vízfelvevő képességének köszönhetően azonnal feszesíti, feltölti a bőrt.

Ezek a többféle molekulaméretnek köszönhetően a bőr különböző rétegeiben aktivizálódnak, hámban, epidermisz valamint a dermiszben.

Érdekel a programcsomag!

A „reLift” botoxhatású program részeként 3 féle effekt maszkot is használunk

Epres hidratálás

Flavonoidokban, polifenolokban, valamint A- C- E- K-vitaminokban gazdag, eperkivonatot tartalmazó maszk, mely csökkenti a transzepidermális vízveszteséget. Serkenti a kollagén termelést, fokozza a bőr védekező képességét. 

3D Peptide Mask botox hatással

“Botox-Like” hatású lehúzható antiaging maszk peptidekkel. A botoxszerű hatást kifejtő Argireline gátolja a meglévő mimikai ráncok elmélyedését és továbbiak kialakulását. Zöld és barna alga kivonata LIFTING hatású, pigmentfolt halványító.

Papaya maszk bőrmegújító enzimekkel

Enzimekben gazdag, lehúzható maszk, fehérjebontó enzim komplex-el (bromelain peptidáz, papaya peptidáz). Papaya és ananász enzimjei rendkívül jó antioxidáns hatásúak, karotinban és koenzimben gazdag immunstimulálók. Serkentik a kollagén szintézist, ezáltal a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz, valamint segít a károsodott sejtek, szövetek gyors helyreállításában. 

Érdekel a programcsomag!

“Qusome” minilabor otthonra?

Igen, de csak a Mesoticától, és csak neked!

Az otthoni ápolócsomagod egyik legfontosabb része a 150 ml-es hatóanyag kapszulázó QuSome (Quick Liposome – gyors liposzóma)

 • Ez az egyedülálló professzionális szalontermék a Mesotica új innovatív, extra stabil, A-vitaminban gazdag liposzóma szerkezetű szállítórendszere. A világon elsőként lehetővé teszi, csupán egy mozdulattal a hatóanyagok házi “manuális” bekapszulázását.
  A Qusome speciális szerkezetű szállítórendszere lehetővé teszi számodra azt, hogy a hozzákevert peptidekeket bőr megfelelő rétegeibe mélyebbre juttasuk.
 • A Qusome növeli a hatóanyagok felszívódási képességét, fokozza a bőrápolás hatékonyságát.
 • Míg a hagyományos szállítórendszerekkel, mint például a liposzómával, csak a „gyárilag” bekapszulázott hatóanyagok juttathatóak el az adott bőr rétegeibe, addig a QuSome esetén, 1:1 arányban bármely általunk kiválasztott bőrbarát szérum/koncentrátum hatóanyagait bekapszulázhatjuk.
 • Így, minimális energia befektetés nélkül, egy keverő mozdulattal a hatóanyagok azonnal bekapszulázódnak, ezáltal a hatóanyag bevitelhez nem szükséges elektrokozmetikai gép sem.

Fontos figyelmeztetés: Használod felelősséggel a Qusome-ot!
Kizárólag Mesotica kozmetikus által ajánlott peptideket, szérmokat „csomagold be”, mert különben súlyos allergiás reakciót válthatsz ki a bőrödön.
Soha ne használd más cégek termékeivel összekeverve!!!

Mit tartalmaz a Mesotica Personal Line10 iPeptide™ személyre szabott otthoni szépségcsomagja?

 • A bőrdiagnosztikát követően kiválasztjuk azokat a termékeket, melyek a leghatékonyabbak számodra.
 • Pontosan 10db termékből állítjuk össze az otthoni szépségápoló csomagodat.
 • Célunk, hogy a bőrtípusodnak megfelelő szépségápoló termékekkel építsük fel az otthoni rituálédat.
 • Mind a kezelések mind az otthonápolási kozmetikumok teljesen személyre szabottak, tökéletesen alkalmazkodnak a bőröd állapotához és a kezelés céljához.

Hogyan zajlik a 3 hónapos program?

 • A program első fázisa, 6 hetet foglal magába, hetente, majd kéthetente egy kezelést végzünk.
 • A kúra második fázisában (7-12. hét) két kezelést végezünk. Az utolsó kezelést a 3. hónap végére időzítjük.
 • Első találkozásunk alkalmával állítjuk össze a számodra legideálisabb programot és rögzítjük a kezelések időpontjait, melyet ha lehet, ne módosíts.
 • Program ára a 270.000 Ft, az első kezelés alkalmával a 10 db-os Mesotica Personal Line10 iPeptide személyre szabott otthoni árcápoló szépségcsomag átvételével együtt fizetendő.
 • Részletfizetésre a program esetében nincsen lehetőség.
 • Amennyiben a szalon hibájából megszakad a kezelés, az összeget az el nem végezett kezeléseknek megfelelően visszafizetjük. A kezelés megkezdése előtt erről írásos megállapodást készítünk.
 • Regisztrálj a programra és a regisztrációd megérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot, de a következőt telefonszámon is szeretettel várjuk bejelentkezésedet: 0630/267-9371.
Érdekel a programcsomag!

Előzd meg amíg lehet,
és ragyogj! 

„MESOTICA botox –reLift”

6 kezelésből álló, 90 napos egyedi
iPeptid™ kombinációra épülő antiaging kúra
botoxeffektel és
10 db-os

Mesotica Personal Line10 személyre szabott

otthoni arcápoló szépségcsomaggal

A 3 hónapos
programcsomag
teljes ára:
270.000 Ft

Az egyéb Mesotica kezeléseinkről itt olvashatsz bővebben

Mesotica kezelések

Dr. Szántó Andrea esztétikai orvos-kozmetológus kezelései

Dr. Szántó Andrea kezelései

Szeretettel várunk!

Ha nyitott vagy a high-tech bőrápolásra, a peptidek biztosította célzott sejtkommunikáción alapuló bőrszerkezet javító, ránctalanító kúrákra, akkor itt máris bejelentkezhetsz:

Hívj minket bátran: 06-30/267-9371
Andrea hétköznap 7.30-16.00-ig fogadja a hívásokat.

Szépséget és harmóniát a mindennapokban!
Szépítészeid a Dermiszes Lányok

Vagy jelentkezz online itt:

Érdekel a programcsomag!

Andrea, aki a bejelentkezéseidet fogadja