“Dermisz forYOU”
Szépségtanácsadó óra Gyöngyivel

Körültekintő gondossággal összeállított hosszútávú, személyre szabott szépségkúrákat és otthoni ápolócsomagokat állít össze számodra

Rád hangolódva…

Gyöngyi mottója, filózófiája:
“Nálam a vendég nem “VENDÉG”, hanem olyan ÉRZŐ LÉLEK,
akinek minden rezdülését éreznem, érzékelnem kell ahhoz, hogy problémájára megnyugtató és hatékony megoldást nyújthassak”

2020. októberében hoztuk létre ezt programot amellett, hogy kozmetikusaink a vendég bőrének diagnosztizálása alapján, otthoni bőrápolásra rendszeresen ajánlanak készítményeket, melyeket szalonunkban a vendégek meg is vásárolhatnak.

Tehát emellett lehetőség van arra is, hogy Gyöngyivel a “Dermisz forYOU“ 1 órás SzépségTanácsadó program keretein belül egy teljeskörű, személyreszabott bőrápolási protokollt beszéljetek át, hisz mindannyian azon dolgozunk, hogy a vendégeink számára valóban “dermisztikus” élmény legyen mind a találkozás, mind pedig a szépségápolás. 

A “Dermisz forYOU“ 1 órás SzépségTanácsadó program ára Gyöngyinél 15.000 Ft, mely kúra és komplett arcápoló csomag vásárlása esetén természetesen ingyenes. 

Együtt összeállítjuk, hogy mi  lesz számodra a legjobb

Egy finom tea vagy kávé mellett felmérem a bőr állapotát, és együtt összeállítjuk,
mely kezelések és ápolási termékek lesznek a legmegfelelőbbek, mely kozmetikumaink szolgálják legjobban a bőr szépségét, egészséges működését.

Szalonunkban minden megtalálható, ami az otthoni szépségápoláshoz,
az egészséges bőrápoláshoz szükséges.

Az 1 órás tanácsadás alkalmával, körültekintő gondossággal összeállított hosszútávú, személyre szabott szépségkúrákat és otthoni ápolócsomagokat állítunk össze, kifejezetten az adott bőrproblémára szabva.

Vásárlással egybekötött szaktanácsadás

Tehát, ha elhatároztad magad, mert szakszerű tanácsadást, speciális összeállítású kezeléssorozatokat szeretnél igénybe venni, illetve hozzá megfelelően összállított arcápoló csomagokat szeretnél vásárolni az arctejtől a pakolásokig, akkor jelentkezz emailben, (info@dermiszkozmetika.hu) vagy egyeztess időpontot telefonon.

Ha nincs lehetőség a személyes találkozásra

Töltsd ki a virtuális bőrdiagnózist!

Ide kattintva elérheted.

Egyeztess időpontot egy telefonos konzultációra!
06 30 267 9371

A telefonos konzultáció alkalmával beszéljünk át mindent, ami a bőrápoló csomagod összeállításához kell.

A csomagot postán elküldjük számodra

Szeretettel várlak!

Hívj minket bátran: 06 30 267 9371
Andrea hétköznap 7.30-16.00-ig fogadja a hívásokat.

Szépséget és harmóniát a mindennapokban!
Szépítészeid a Dermiszes Lányok