„Dermisz forYOU”
Az exkluzív vásárlás és tanácsadás élménye

Egy olyan alkalom, ahol körültekintő gondossággal, hosszútávú, személyre szabott szépségkúrákat és otthoni ápolócsomagokat, szépítő sminkszereket állítok össze számodra.

„Nálam a vendég nem “VENDÉG”, hanem olyan ÉRZŐ LÉLEK, akinek minden rezdülését éreznem kell ahhoz, hogy problémájára megnyugtató és hatékony megoldást nyújthassak”

2020. októberében hoztuk létre ezt programot amellett, hogy kozmetikusaink a vendég bőrének diagnosztizálása alapján, otthoni bőrápolásra rendszeresen ajánlanak készítményeket, melyeket szalonunkban a vendégek meg is vásárolhatnak.

Ez alkalommal lehetőségünk van arra, hogy egy teljeskörű, személyreszabott bőrápolási protokollt építsünk fel és beszéljünk át, hisz kolléganőimmel minden nap azon dolgozunk, hogy a vendégeink számára valóban “dermisztikus” élmény legyen mind a találkozás, mind pedig a szépségápolás. 

Együtt összeállítjuk, hogy mi  lesz számodra a legjobb

Egy finom tea vagy kávé mellett felmérem a bőr állapotát, és együtt összeállítjuk,
mely kezelések és ápolási termékek lesznek a legmegfelelőbbek, mely kozmetikumaink szolgálják legjobban a bőr szépségét, egészséges működését.

Szalonunkban minden megtalálható, ami az otthoni szépségápoláshoz,
az egészséges bőrápoláshoz szükséges.

Az 1 órás tanácsadás alkalmával, körültekintő gondossággal összeállított hosszútávú, személyre szabott szépségkúrákat és otthoni ápolócsomagokat állítunk össze, kifejezetten az adott bőrproblémára szabva.

Amennyiben igényled, a szépítő sminkkollekciód kialakításában is segítek. Biztos vagyok benne, hogy az olasz Karaja márka széles termékskálája le fog nyűgözni, egyedi és újszerű megoldásaival, gyönyörű, gazdagon pigmentált, életteli színeivel  pedig tökéletesen elégedett leszel.

Vásárlással egybekötött bőrápolási tanácsadás

A „Dermisz forYOU“ 1 órás SzépségTanácsadó program ára
29.000 Ft,
mely a helyszínen termékvásásárlás esetén 100%-ban levonásra kerül.

Tehát, ha elhatároztad magad, mert szakszerű tanácsadást, speciális összeállítású kezeléssorozatokat szeretnél igénybe venni, illetve hozzá megfelelően összállított arcápoló csomagokat szeretnél vásárolni az arctejtől a sminkszerekig akkor jelentkezz emailben, (infodermiszkozmetika.hu) vagy egyeztess időpontot telefonon. Andrea hétköznap 7.30-16.00-ig fogadja a hívásokat: 06 30 267 9371. Szeretettel várlak!

Ha nincs lehetőség a személyes találkozásra…

Töltsd ki a virtuális bőrdiagnózist!

Ide kattintva elérheted.

Egyeztess időpontot egy telefonos konzultációra!
06 30 267 9371

A telefonos konzultáció alkalmával beszéljünk át mindent, ami a bőrápoló csomagod összeállításához kell.

A csomagot postán elküldjük számodra

Hívj minket bátran: 06 30 267 9371
Andrea hétköznap 7.30-16.00-ig fogadja a hívásokat.

Szépséget és harmóniát a mindennapokban!
Szépítészeid a Dermiszes Lányok