A kor csak egy szám, avagy a szépségről 60 felett sem kell lemondanunk

Az idő vasfoga a bőrünkön is nyomot hagy, a laza kötőszövetek mellett zsír-, és vízhiány vagy éppen túlzottan zsíros és tág pórusok is megjelenhetnek. A problémák listáját a hatodik x után bővítik a nem kívánatos szőrszálak, valamint a máj-, illetve a pigmentfoltok.

Az arcunk, dekoltázsunk fokozottan ki vannak téve az idő múlásának

A megelőzés sokat segíthet, de akkor sem kell kétségbe esnünk, ha a változások már bekövetkeztek.
A legfőbb kiváltó okok közé a menopauza és az általános egészségügyi állapot romlása áll. Technológiai fejlődés ide vagy oda, az első ellen nem sokat tehetünk, de az utóbbin javíthatunk. Bár az öregedés egy természetes biológiai folyamat, ez nem jelenti azt, hogy a folyamatot minden feltétel nélkül el kell fogadnunk. A rugalmasság fenntartásának szempontjából a legfontosabb alkotó a víz, amit a bőr a mélyebb rétegekből és a normál verejték kiválasztásából nyer. A testünk azon területei, melyeket többnyire nem véd ruha – arc, kezek – fokozottan vannak kitéve a nedvességvesztésnek, ami ellen alapvetően a szervezet természetes úton is tesz, ennek hiányában ugyanis a bőr teljesen szárazzá és repedezetté válna.

Sejtanyagcsere fokozó kezelésekkel a puha bőrért

A kozmetikai kezelések széles tárháza több megoldást is kínál az egyes problémákra. A sejtanyagcsere fokozását célzó kezelések  biztosítják a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, aminek számtalan jótékony hatása van. Az energizálás után a bőr visszanyeri teltségét és feszességét, a tonizálás pedig a sejtek megújulását segíti, ezen felül csökkenti a bőrszín egyenetlenségeit.
A végeredmény az üde és puha arcbőr, melyet meglátva szívesen mosolygunk magunkra a tükörben.
Exra kedvezményes bőrápoló programunkat 60+os hölgyvendégeink számára itt találod…

„Ráncfelvarrás” lézeres mezoterápiával

A ráncokkal szemben – a krémeken túlmutatva –lézeres mezoterápiával is felvehetjük a harcot. Az eljárás hatékonysága vitathatatlan, aminek titka abban áll, hogy stimulálja a bőr mélyebb, kötőszöveti rétegében található kollagén rostokat, és segíti a hatóanyagok sejtszintű felvételét. A fiatalításhoz szükséges anyagok közé tartozik a hyaluronsav, az antioxidánsok és a vitaminkomplexek, melyekmélyen hidratálnak, táplálnak, valamint kisimítják a ráncokat.
Exra kedvezményes programunkat 60+os hölgyvendégeink számára itt találod...

Tüntessük el a kellemetlen szőrszálakat

A nem kívánatos szőrszálak megjelenéséről nőként nem szívesen beszélünk, idővel azonban kénytelenek vagyunk szembesülni vele. Ilyenkor olyan megbízható szakember felé fordulunk, aki hatékony alternatívával áll elénk a probléma megszüntetése érdekében. A legbiztosabb megoldás a tartós/végleges szőrtelenítési eljárás, aminek hatékonyságát szépségszalonunk referenciái sorban bizonyítanak.
Exra kedvezményes programunkat 60+os hölgyvendégeink számára itt találod...

A sminktetoválás független a kortól

Aki azt gondolja, hogy a sminktetoválás csak a fiatal korosztálynak szól, az téved, igényes nőiességünk jegyeiről ugyanis idősebb korunkban sem kell lemondanunk. Az ápolt külsőhöz hozzátartozik a smink, ami felfrissíti az arcbőrt, miközben hangsúlyozza annak előnyös részleteit. A sminktetoválással orvosolhatjuk a szemöldök ritkulását, a pillasűrítéssel pedig optikailag kiemelhetjük a szemet, ezzel tág tekintetet varázsolva – ami kortól függetlenül egy igazi nő fegyvere.

Exra kedvezményes sminktetoválás programunkat 60+os hölgyvendégeink számára itt találod…

Még nem vagy vendégünk, de szívesen kipróbálnál minket?

Jelentkezz be itt és most online a nagy gombra kattintva, és mi egy Dermisztikus Welcome Pack-al várunk, amikor hozzánk megérkezel.

Érdekel a lehetőség!

Kozmetikusaink Viki és Lilla tájékoztat a bőrtípusodnak és igényeidnek legmegfelelőbb szépségápolási lehetőségekről.

Kérj visszahívást online!

Itt lehetőséged van bejelentkezési szándékodat online elküldeni, hogy utána az időpont egyeztetés miatt visszahívhassunk, ill. a felmerülő kérdéseidre válaszolhassunk.

Sőt, amennyiben első alkalommal érkezel hozzánk egy „információs” Welcome Pack-ot és egy meglepetés ajándékot készítünk össze számodra.

Regisztrálj itt és mi visszahívunk!

Mik azok a legfontosabb szempontok, amiért vendégeink szívesen visszajárank hozzánk?

Minőség, maximális kiszolgálás

Andrea

Úgy érzem, hogy fontos nektek az hogy elégedett legyek.

Irma

Mert ez egy olyan hely, ahol végre velem foglalkoznak.

Adrienn

Igényes, maximalista nő vagyok, és a legjobbat akarom kapni egy kozmetikában is.

Éva

Kellemes környezet, jó illat, sok-sok odafigyelés és úgy érzem akkor én vagyok a középpontban én vagyok fontos.

Ilona

A légkör, a törődés, a megbízhatóság, a kedvesség és a személyes varázsotok.

Beáta

Nálatok töltött idő újjászületés a számomra.

Bea

Mindig teljes odafigyelés, legújabb technikák és a szalon, a „béke szigete”!

Zita

Mindig nagyon elégedett vagyok a szakmai felkészültséggel és az érzéssel, ami a kezelések után eltölt!

Gizella

A szakmai színvonal és figyelmesség.

Tímea