Dermisztikus VIP randevú
Vikivel és/vagy Lillával

„MERT FONTOS VAGY NEKÜNK!” 

.
Elcsábíthatunk egy órácskára, amikor is egy forró tea vagy cappuccinó mellett elmondhatjuk személyre szabott kedvezményes ajánlatainkat?

Ezt a meghívót kizárólag azok a vendégeink kapják,
akik kitöltötték a 30 kérdéses felmérésünket.

A randevún 3 extra meglepetéssel várunk!

Meglepetés 1.

Személyre szabott kezelési ajánlatok, speciális személyre szabott árakkal

Időt, energiát nem sajnálva, hosszú órákat, mi több, napokat szántunk arra, hogy a kérdőívünkre kapott válaszaitok segítségével kielemezzük vágyaitokat és felkészüljünk személyre szabott, kedvezményes kezelés ajánlatokkal, speciális személyre szabott árakkal, mert ezzel is szeretnénk a kedvetekben járni

Két fiatal, lelkes kozmetikusunk, Lilla és Viki, már felkészültek a fogadásodra, hogy mielőbb vendégül láthassanak téged és elláthassanak a neked szóló tanácsokkal, ajánlatokkal, sőt még ajándékokkal is!

,
Nos, elcsábíthatunk egy órácskára, amikor is egy forró tea vagy cappuccinó mellett elmondhatjuk személyre szabott kedvezményes ajánlatainkat?

Meglepetés 2.

A randevú alatt válassz magadnak egy szuper ajándékot!

.

Tehát minél előbb jelentkezel, annál biztosabb, hogy a legértékesebb ajándékot emelheted ki magadnak a vitrinből!

Erre az alkalomra berendeztünk egy ajándékoktól duzzadó „Dermisztikus Meglepetés Vitrint”! Készülj fel, mert lesz itt minden, mi szem, szájnak, bőrnek ingere!!!! Karaja sminkszerektől és egyéb értékes kozmetikumoktól duzzadó „Dermisztikus meglepetés” vitrinünkből 2017. október 10. és november 10. között kiválaszthatod a neked legjobban tetszőt.

Meglepetés 3.

És ez még nem minden, mert még egy anya-lánya vagy barátnős/ismerős
EXTRA ajánlat is helyet kap a sztoriban…

Erre a rendhagyó, dermisztikus randevúra elhozhatod egy barátnődet, anyukádat, lányodat, bármelyik családtagodat, sógornődet, ángyidat, szóval bárkit, aki szintén szeretne a segítségünkkel még többet tenni a szépségéért, önbizalmáért.
Így ő is részese lesz mindannak, amit te is megkapsz tőlünk, figyelmes vendéglátástól, kedvezményes kezelésektől, ajándékostól együtt!!!!

Feltétel, hogy ő is töltse ki a 30 kérdéses kérdőívünket, ami alapján kicsit jobban megismerjük és felkészülhessünk az ő fogadására is.

Ezt a linket máris továbbíthatod neki :
http://dermiszkozmetika.hu/kivancsiak-vagyunk-rad/

Bejelentkeznél?

Küldj egy SMS- t és mi legkésőbb másnap visszahívunk!

 Csak annyit írj: dermisz randevú

Vagy hívj fel minket:
06-30/267-9371