Időt spórolunk neked: a sminktetoválás előnyei

A sminktetoválás sokszor merül fel azokban, akik időt szeretnének spórolni reggel vagy elegük van a sportolás során lefolyó, elkenődő sminkből. Mindennapjaikat a versenyszférában töltő nők körében ennek különös jelentősége van, hiszen az ilyen pozícióknál gyakorlatilag folyamatos elvárás a makulátlan külső megléte.

Hangsúlyozd arcod mindennapos sminkelés nélkül

Az arcunk folyamatos sminkelése bizonyos idő után inkább teher, mint kellemes időtöltés, különösen ha mindezt kapkodások közepette kell elintéznünk. Sokszor az alapos, precíz mozdulatok ellenére sem ússzuk meg a napközbeni igazítást, amit egy feladatokkal zsúfolt napon kifejezett nyűgként élünk meg. A sminktetoválások erre nyújtanak tökéletes megoldást, a nőies megjelenés megtartása mellett. Az eljárásokkal korrigálható az esetleges aszimmetria, elfelejthetjük az elkenődött rúzs vagy a szétfolyó szemkontúr gondolatát, sőt a szemöldökünk rajzolgatásáról is elköszönhetünk. Az arcunk korántsem lesz üres, hiszen a módszer lényege éppen az, hogy az előnyös részekre irányítsa a tekinteteket, ápolt, szép külsőt biztosítva.

Ahány nő, annyi igény

A legnépszerűbb technikák közé tartozik a szemöldöktetoválás, ami a szemöldök hiányzó szálait pótolva gyönyörű, szabályos formákat, ha kell karakteres megjelenést eredményez. A szemhéj mindennapos kontúrázása ugyancsak gondot okozhat, hiszen a legnagyobb gyakorlat mellett is előfordulhat, hogy nem sikerül tökéletesen meghúzni a vonalakat, ennek következtében kezdhetjük elölről az egész procedúrát. A tetoválással a tus használatával megszokott kiemelés megmarad, a folyamatos sminkeléssel viszont nem kell többet bajlódnunk.

Hasonlóan kedvelt az ajaktetoválás, amivel a mosoly gyakorlatilag ellenállhatatlanná válik. Különösen praktikus, ha valakinek színtelenné váltak az ajkai, ezért szeretné optikailag növelni vagy egyszerűen a szájat hangsúlyozó sminkelés híve. A felsoroltak együttes alkalmazásával nagyban növelhető a magabiztosság, hiszen reggeltől estig makulátlan lesz az arcunk. Természetesen minden arc más, így a karakteredhez tökéletesen illő formát, technikát, és nem utolsó sorban az elképzeléseidet érdemes szakértővel átbeszélni egy ingyenes konzultáció alkalmával. Ennek során konkrét tanácsokat, iránymutatást kaphatsz a legszebb eredmény elérésére vonatkozóan.

Mik azok a legfontosabb szempontok, amiért vendégeink szívesen visszajárank hozzánk?

Minőség, maximális kiszolgálás

Andrea

Úgy érzem, hogy fontos nektek az hogy elégedett legyek.

Irma

Mert ez egy olyan hely, ahol végre velem foglalkoznak.

Adrienn

Igényes, maximalista nő vagyok, és a legjobbat akarom kapni egy kozmetikában is.

Éva

Kellemes környezet, jó illat, sok-sok odafigyelés és úgy érzem akkor én vagyok a középpontban én vagyok fontos.

Ilona

A légkör, a törődés, a megbízhatóság, a kedvesség és a személyes varázsotok.

Beáta

Nálatok töltött idő újjászületés a számomra.

Bea

Mindig teljes odafigyelés, legújabb technikák és a szalon, a „béke szigete”!

Zita

Mindig nagyon elégedett vagyok a szakmai felkészültséggel és az érzéssel, ami a kezelések után eltölt!

Gizella

A szakmai színvonal és figyelmesség.

Tímea

Kérj visszahívást online!

Itt lehetőséged van bejelentkezési szándékodat online elküldeni, hogy utána az időpont egyeztetés miatt visszahívhassunk, ill. a felmerülő kérdéseidre válaszolhassunk.

Sőt, amennyiben első alkalommal érkezel hozzánk egy „információs” Welcome Pack-ot és egy meglepetés ajándékot készítünk össze számodra.

Regisztrálj itt és mi visszahívunk!