A Dermisz kozmetika “Vírusmentes szépségszalon”,
ahol 21. századi nanotechnológiával teremtünk számodra biztonságos környezetet

Tudnotok kell, hogy szépségszalonunk nem csak a hivatalosan előírt fertőtlenítőszereket, eszköz és felület fertőtlenítőket használja, hanem rendelkezésünkre áll egy igazi 21. századi „nagyágyú” is ebben a járványveszélyes időszakban és
persze a jövőben is, hisz előrelátó módon szó szerint ipari mennyiséggel tankoltunk fel belőle.

Ha majd újra kinyithatnak az üzletek, így szépségszalonunk is, még akkor is rengeteg bizonytalanság lehet a vendégekben…

Most te is megismerheted azt a 21. századi nanotechnológián alapuló fertőtlenítőszert , ami elpusztítja a Covid-19 vírust, és amit a Közel-Kelet legnagyobb légicége, a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága az Emirates is évek óta használ. 

Szeretnénk a biztonságérzetetek megteremtésében is előljárni,
és tudatosítani mindenkiben, hogy a Dermisz kozmetika
“Vírusmentes szépségszalon”, ahol 21. századi nanotechnológiával teremtünk számodra biztonságos környezetet.

Most a koronavírus miatt a leghatékonyabb és legfőképpen hosszantartó fertőtlenítés kizárólag a 21. századi nanotechnológiai módszerekkel lehetséges.

Pontosan ezt nyújtja nekünk a BACOBAN®

A jelen helyzet követelményei szerint a tisztítás technológia nem csak a klasszikus fertőtlenítést, takarítást, a keletkező fizikai szennyeződések eltávolítását jelenti, hanem a teljes szépségszalon esetében olyan környezet kialakítását és fenntartását, ahol sok embert kell megvédeni a járványos betegségek átadásától, vagy az allergiások számára is elviselhető körülményeket kell kialakítani.

Szalonunkban a felületek és a levegő fertőtlenítésére a német gyártású BACOBAN® nanotechnológián alapuló, TELJES biztonságot nyújtó és számos baktérium, gomba, és vírus ellen hatékony fertőtlenítőszerét használjuk.

A BACOBAN® készítmény ötvözi magában egy fertőtlenítő készítmény biocid hatását és a nanotechnológia atomi szinten való működését.

Ennek eredménye egy olyan gyorsan ható és széles spektrumú fertőtlenítő anyag, amelynek antimikrobiális hatása 10 napig tart és szinte minden kórokozó ellen hatásos!!!

Bizonyítottan elpusztítja a legrettegettebb vírusokat is, pl. Influenzavírus (emberi és madárinfluenza), Coronavirus (COVID-19), HIV (AIDS), Hepatitis-B-vírus, Hepatitis-C-vírus, SARS-vírus, Herpesz-vírusok, Ebola, Lassa-vírus, stb.

Európa vezető laboratóriumai vizsgálták, (pl.: SGS Fresenius Intézet, Bioservice Scientific Laboratories stb.) és igazolták hatékonyságát, amelyet hazai akkreditált laboratóriumok és hivatalos szervek is megerősítettek.

A tudományos, szakmai vizsgálatokon kívül a termék kiváló tulajdonságait bizonyítja a több mint 15 éves piaci jelenlét, a kizárólag pozitív visszajelzések és a világhírű felhasználói referenciák.

A BACOBAN® egy új generációs fertőtlenítő.
Baktérium,- gomba,- és vírusölő hatását az alkalmazásakor felszabaduló atomos állapotú aktív oxigénnek, továbbá a nanorészecskéknek köszönheti.
Hatóanyagainak segítségével a legveszedelmesebb mikroorganizmusokat is képes néhány perc alatt elpusztítani.
A különböző nátrium-hipoklorid (hipo) tartalmú vegyszerek erősen maró tulajdonságuk miatt károsítják a tisztítani kívánt felületet, sőt, klór tartalmuk miatt veszélyesek a környezetre, valamint irritálják és roncsolják a nyálkahártyát, károsítják a légzőszerveket, gyermekek számára különösen veszélyesek, nem így a BACOBAN®!
Nincs olyan kellemetlen szaga, vagy rákkeltő hatása, mint az aldehid tartalmú anyagoknak, nem tartalmaz ezüst vegyületeket sem.
A BACOBAN® a kezelt felületeken „Nano szivacsot” képez, amelyben elraktározódnak a biocid hatóanyagok, majd a felületből diffundálva 10 napig tartó fertőtlenítő hatást biztosítanak.
Az antimikrobiális hatás mellett a kezelt felület víz taszító tulajdonságú lesz (Lótusz- effektus), amelyen a kórokozók, a víz, a por és egyéb szennyeződések sem tudnak erősen megtapadni.
  • a BACOBAN®-ból nem keletkezik, vagy nem oldódik vissza semmilyen maradvány szer, így egészségügyi, élelmiszer-ipari, tisztatér technológiai vagy bármilyen más, fertőtlenítést igénylő területen alkalmazható
  • a fényes, vagy inox felületeken nem látszanak az ujjlenyomatok
  • felbontja a kellemetlen szagokat okozó molekulákat
  • az üveg felületek nem párásodnak
  • meggátolja a vízkő lerakódást
  • teljesen bőrbarát

Még nem vagy vendégünk, de szívesen kipróbálnál minket?

Jelentkezz be itt és most online a nagy gombra kattintva, és mi egy Dermisztikus Welcome Pack-al várunk, amikor hozzánk megérkezel.

Érdekel a lehetőség!

Kozmetikusaink tájékoztatnak a bőrtípusodnak és igényeidnek legmegfelelőbb szépségápolási lehetőségekről.

Kérj visszahívást online!

Itt lehetőséged van bejelentkezési szándékodat online elküldeni, hogy utána az időpont egyeztetés miatt visszahívhassunk, ill. a felmerülő kérdéseidre válaszolhassunk.

Sőt, amennyiben első alkalommal érkezel hozzánk egy „információs” Welcome Pack-ot és egy meglepetés ajándékot készítünk össze számodra.

Regisztrálj itt és mi visszahívunk!

Mik azok a legfontosabb szempontok, amiért vendégeink szívesen visszajárank hozzánk?

Minőség, maximális kiszolgálás

Andrea

Úgy érzem, hogy fontos nektek az hogy elégedett legyek.

Irma

Mert ez egy olyan hely, ahol végre velem foglalkoznak.

Adrienn

Igényes, maximalista nő vagyok, és a legjobbat akarom kapni egy kozmetikában is.

Éva

Kellemes környezet, jó illat, sok-sok odafigyelés és úgy érzem akkor én vagyok a középpontban én vagyok fontos.

Ilona

A légkör, a törődés, a megbízhatóság, a kedvesség és a személyes varázsotok.

Beáta

Nálatok töltött idő újjászületés a számomra.

Bea

Mindig teljes odafigyelés, legújabb technikák és a szalon, a „béke szigete”!

Zita

Mindig nagyon elégedett vagyok a szakmai felkészültséggel és az érzéssel, ami a kezelések után eltölt!

Gizella

A szakmai színvonal és figyelmesség.

Tímea