Fontos tájékoztatás:
Viki 2019. július 6-tól már csak alkalomszerűen dolgozik szalonunkban.
Munkájára ha alkalomszerűen is, de a jövőben is számítunk.
Viki Facebook elérhetősége: facebook.com/viktoria.kaposi.1

Szeretettel üdvözöllek!

Ismerj meg jobban, és nézd meg mit mondanak rólam a vendégeim

„Új megjelenést” varázsolhatok

Kaposi Viktória vagyok, kozmetikus, sminktetováló,
2015. június elejétől a Dermisz kozmetika csapatának tagja.

2013-ban végeztem kozmetikusként Budapesten. Régóta foglalkoztatott már a szépségápolás, a kozmetika világa, ám sokáig csak ábrándoztam arról, hogy egyszer ezen a pályán fogok dolgozni. Ez idő alatt az élet sok felé sodort, mind munka, mind pedig a tanulmányok terén is. Kereskedelmi, gazdasági iskoláim elvégzése után ért meg bennem az elhatározás: KOZMETIKUS LESZEK!
Mindig is nagyon szerettem emberekkel foglalkozni, ami ebben a szakmában úgy érzem az egyik legfontosabb tulajdonság. Számomra hatalmas dolog, hogy olyan munkám lehet, ahol segíteni tudok vendégem bőrproblémáján vagy örömet szerezhetek 1-1 szépítő, relaxáló kezeléssel vagy akár szinte „új megjelenést” varázsolhatok egy sminktetoválással csupán pár óra alatt.

Szakmai megmérettetés

Nagyon örültem, amikor rátaláltam  a Dermisz Kozmetika álláshirdetésére és rögtön tudtam, hogy lesz, ami lesz megpályázom.! A magas elvárásokat támasztó álláshirdetés először egy kicsit megrémített, de mivel nagyon sok jót hallottam már évek óta a szalonról és Gyöngyiről egyaránt, nem hátráltam meg.

Többfordulós állásinterjúk után, majd egy szakmai megmérettetésen is átjutva a Dermisz Kozmetika előttem megnyitotta kapuit.
Sikeresen elvégeztem a sminktetováló képzést Budapesten a Nouveau Contour magyarorszégi képviseletén Császár Zsuzsánál.
Aztán Gyöngyi mellett további betekintést kaptam a sminktetoválás szépségeibe, rejtelmeibe és nagyon megtetszett ezt az irány.
Azóta is szorgalmasan fejlesztem magam, hogy minél szebb, precízebb munkák kerüljenek ki a kezeim közül.
Gyöngyi rengeteg tanáccsal, javaslattal lát el és nap, mint nap új dolgokat mutat nekem. Nagyon örülök, hogy egy ilyen neves és elismert szakembertől sajátíthatom el a sminktetoválás minden apró mozzanatát.

Folyamatosan bővülő referenciamunkáimat itt megnézheted:

Referenciáim

Természetesen a népszerű sminktetoválás mellett nagyon szeretem és végzem is az anti-aging kozmetikai kezeléseket, ezért bátran jeletkezz akkor is, ha kényeztető ránctalanító kezelésre, kúrára szeretnél hozzám jönni.

Bejelentkezés: 06-30/ 267-9371

Vendégeim mondják rólam

Két éve nyáron kerestem fel a Dermisz Kozmetikát. Viki volt a kozmetikusom. Elbűvölő személyével, rendkívül precíz munkájával és figyelmességével azonnal belopta magát a szívembe. Először a szemhéjamat, majd a szemöldökömet és a számat is ő tetoválta, Gyöngyi óvó tekintete mellett. Nagyon-nagyon örülök, hogy őt választottam. Mindenkinek ajánlom, aki még tétovázik. Nem kell!! Nem fognak csalódni!!

Igazi Erika

Viki mintegy 10 évvel megfiatalított. Sokkal szebb lettem, nyitottabb nyíltabb lett az arcom és a nézésem is. Köszönöm és hálás vagyok mindenkinek.
Nagyon ügyesen, precízen, tisztán és etikusan dolgoznak. Kihozzák a számodra legtökéletesebb megoldást. Gyöngyi is segít véleményével tapasztalatával szép érzékével. Köszönetemet és hálámat szeretném így is kifejezni a szalon minden dolgozójának.

Polai Mária

A kozmetika olyan mint egy kis ékszerdoboz. Tele van kincsekkel! A lehető legjobbat, legszebbet hozzák ki az emberből!
Viki maximalista. Hálás vagyok érte!

Oláh Zsuzsi

Két tetoválásom is készült itt. Mindkettőt Viki készítette. Imádom, már bánom, hogy nem vettem rá magam előbb. A szalon dolgozói nagyon kedvesek és segítőkészek! Köszönöm!

Orsik Henriett

„Choco” szemhéjsatírt csináltattam, imádom! A precíz munka mellett kiemelendő, hogy mindenki segítőkész, barátságos volt, köszönöm nektek!

Lovas Andrea

Nagyon meg vagyok elégedve Viki munkájával, nagyon tetszik a hozzáállása …Kedves és aranyos emberek dolgoznak ott, akik segítőkészek. A többi tetoválást is rá fogom bízni. Köszönöm szépen!

Barta Krisztina

A szalon kiváló, Gyöngyi és kollégái kedvesek voltak, szívélyesen közvetlenül fogadtak, nagyon jól éreztem magam maximális odafigyelés precíz tervezés még precízebb kidolgozás Viki csinálta a szemem és a szemöldököm is újjá varázsolta vele az arcomat. Profi munkájával a tökéletes arcot varázsolt nekem. Köszönöm és hálás vagyok érte!!

Békési-Kelemen Ildikó

„Nyugodjon békében az összes szemöldökceruzéàm” Kimagasló minőség, profi szaktudàs !
A szalon hangulatos a lányok kedvesek. Nagyon elégedett vagyok a szemöldöktetoválással és az arckezeléssel is.
Köszönöm Viki!

Kore Irmus

Nagyon szép lett a tetoválás annak ellenére, hogy a hozott anyag problémásnak volt mondható és sok próbálkozás nyomát viselte. Eddigi összes 2000 év óta történt tetoválásom között ez a legigényesebb munka. Szívesen megyek vissza hozzátok.

Nagy Marianna

Kérdésed van? Bejelentkeznél?

Hívj minket bátran! Bejelentkezéskor kérd az időpontodat név szerint Vikihez, vagy írj e-mailt személyesen neki.

  • 06-30/ 267-9371

  • viki@dermiszkozmetika.hu

Ha kitöltöd az alábbi űrlapot és megadod a telefonszámod, szívesen visszahívunk, és minden kérdésedre válaszolunk.