BePILLAntás a kulisszák mögé: természetes hatású pillahosszabbítás előnyei

Nőként sokan minden reggel pipiskedve állunk a tükör előtt, gondos mozdulatokkal festve a szempillánkat. A rohanós napokon persze minél jobban sietnénk, a rutin ellenére megjelennek a nem kívánatos plusz vonalak a szemhéjunkon, aminek eltüntetésével csak további időhátrányba kerülünk.

Ébredj úgy, hogy a sminked egy része készen van

A műszempillák megoldást nyújtanak a fenti problémára, a mellettük szóló döntő érv a kényelem, hiszen ezzel gyakorlatilag úgy ébredünk, hogy a sminkünk egy része már elkészült. A nevével ellentétben vannak olyan technikák, melyekkel a természetes hatás is megmarad. Sokan nem tudják, hogy a szemöldök és a szempilla folyamatosan hullik, vagyis a meglévő pillák 25%-a kéthetente lecserélődik. Ennek a tényezőnek bizony fontos szerepe van a szempilla hosszabbítása során. Ha ugyanis egy szempillára több műpilla kerül fel, akkor a kihullás esetén feltűnő lehet a hiány. Érthető módon nincs mindenkinek lehetősége 2-3 hetente töltetni, azonban a nőiesség egyik lényeges eleméről az elfoglalt nőknek sem kell lemondaniuk. Erre tökéletes alternatíva a szalonunk által képviselt természetes hatású  pillaépítés, melynek lényege a szálak pillánkénti felillesztése. A megfelelő ívű, illetve vastagságú szálak felhelyezésével látványos, mégis természetes eredmény érhető el, amit több ív, méret és hossz közül választhatsz ki az igényeidnek megfelelően.

A csábos, nőies hatású tekintetek sosem mennek ki a divatból, tökéletes kiegészítőid lesznek, akár színházba, buliba vagy éppen egy teljesen hétköznapi programra indulsz.

Az általunk haszált XtremeLashes ragasztó az érzékeny szemnek sem okoz gondot

A természetes hatást eredményező eljárásért különösen hálásak lehetnek, akiknek nagyon világos, rövid szempilláik vannak, mert az  XtremeLashes termékek az érzékeny vagy kontaktlencsét viselő szemeknek sem okoznak kellemetlenséget.

Az XtremeLashes szempillák által tágra nyitott tekintetek ebben az esetben hatványozottan érvényre jutnak, ugyanakkor nem kell tartanod a pilláid elnehezedésétől. Aligha tudjuk elképzelni, hogy ezt megund, ha viszont mégis bekövetkezne, kíméletes módon kerülnek eltávolításra a műpillák.

A felhelyezés nagyfokú szakértelmet kíván, ugyanis a rossz technika következtében az eredeti szempillákkal együtt hullanak ki a 3D pillák is. Szintén a nem megfelelő mozdulatok okozhatják a saját pillák egymáshoz tapadását, ami a saját pillák elvesztését, megritkulását eredményezi.

Bízd magad olyan felkészült szakemberre, aki kedvesen tájékoztat a lehetőségekről, és pilláid, igényeid figyelembevételével tudja ajánlani neked a legmegfelelőbb pilla típusokat. Nálunk biztos lehetsz abban, hogy az arcodhoz, karakterdhez, illetve az alkalomhoz illő pillák fogják tekintetedet még szebbé, élénkebbé varázsolni.

Mik azok a legfontosabb szempontok, amiért vendégeink szívesen visszajárank hozzánk?

Minőség, maximális kiszolgálás

Andrea

Úgy érzem, hogy fontos nektek az hogy elégedett legyek.

Irma

Mert ez egy olyan hely, ahol végre velem foglalkoznak.

Adrienn

Igényes, maximalista nő vagyok, és a legjobbat akarom kapni egy kozmetikában is.

Éva

Kellemes környezet, jó illat, sok-sok odafigyelés és úgy érzem akkor én vagyok a középpontban én vagyok fontos.

Ilona

A légkör, a törődés, a megbízhatóság, a kedvesség és a személyes varázsotok.

Beáta

Nálatok töltött idő újjászületés a számomra.

Bea

Mindig teljes odafigyelés, legújabb technikák és a szalon, a „béke szigete”!

Zita

Mindig nagyon elégedett vagyok a szakmai felkészültséggel és az érzéssel, ami a kezelések után eltölt!

Gizella

A szakmai színvonal és figyelmesség.

Tímea

Kérj visszahívást online!

Itt lehetőséged van bejelentkezési szándékodat online elküldeni, hogy utána az időpont egyeztetés miatt visszahívhassunk, ill. a felmerülő kérdéseidre válaszolhassunk.

Sőt, amennyiben első alkalommal érkezel hozzánk egy „információs” Welcome Pack-ot és egy meglepetés ajándékot készítünk össze számodra.

Regisztrálj itt és mi visszahívunk!