Alternatív természetgyógyászati kezelések
és protokollok

a Dermisz Beauty & Soul Clinic vendégei számára

Bán Orsolya vagyok, természetgyógyász,
reflexológus, masszőr, a “BORSI VITA KOLLAGÉN” étrend kiegészítő termékcsalád megálmodója és megalkotója.

Munkám során a következő eljárásokat alkalmazom: Természetes hormonterápia, Schüssler-só tanácsadás-, arcdiagnosztika, talpeflexológia.

Reflexológiai tanulmányaimat az Aryan Természetgyógyászat Oktató –és Egészségnevelő Központban végeztem és 2011-ben az Egészségügyi Továbbképző Intézetben (ETI) természetgyógyászat, egészségügy modulból és reflexológiából szakvizsgáztam kiváló érdemjeggyel. Azóta is folyamatosan képzem magam és minden megszerzett ismeretemet a reflexológiai munkámba integrálom.

Amennyiben te is keresed az alternatív lehetőségeket egészséged megőrzése érdekében, valamint nyitott vagy a természetes, öngyógyító folyamatokat segítő módszerek iránt, egészségmegőrző programunk ideális választás lesz a számodra.

Bejelentkezés: 06 20 9716 915
Weboldalam: bovitale.hu

Rólam röviden

Harmincadik életévem betöltését követően egyre tudatosabbá vált számomra, hogy bár még fiatalnak és egészségesnek mondhatom magamat, azonban ahhoz hogy ezt 20 – 30 év múlva is így érezhessem és élhessem meg, csakis rajtam múlik. Azon, hogy mit teszek, hogyan élek, hogyan táplálkozom az elkövetkezendő években, évtizedekben.

Hosszú távon megőrizhető testi – lelki harmóniám megteremtése érdekében életmódom megváltoztatását tűztem ki célul, melyben igen nagy segítségemre volt, hogy olyan lehetőségek tárultak elém, amelyek hatékonyan segítettek a testtudatosság megismerésében. 

Fontos számomra, hogy minden esetben, amikor a szervezetben energiablokádok keletkeznek, – egyensúlytalanságok-, elhangolódások lépnek fel – a természet gyógyító erejével, természetes anyagokat és módszereket alkalmazva tudjak segíteni a páciensek testi – lelki egészségének helyreállításában.

Ebben van nagy segítségemre Dr. Schüssler által megalkotott terápiás rendszer: a Schüssler féle élet sók és kiegészítő sók – valamint a Safe Laser/ lágylézer készülék.

Szeretnék még több információt minél több emberhez eljuttatni, ezzel segíteni szervezetünk természetes úton történő gyógyulását, ezért munkám során előadásokat tartok, szakanyagokat írok –, valamint egészségprogramok szervezésében veszek részt.

Megismertetem a lakosság különböző csoportjaival a főbb egészségügyi problémáikra fókuszáló alternatív lehetőségeket. Érintve a szív –és érrendszeri betegségek, mozgás szervrendszeri betegségek, emésztő szervrendszeri, hormonális betegségek területeit.

Általam alkalmazott alternatív lehetőségek a Talp reflexológia, Schüssler-féle életsó terápia illetve 2020 Októberétől pedig a Safe Laser készülékkel végzett terápiás  kezelések.

Ezenkívül nagy hangsúlyt fektetek a hormonális egyensúlytalanságok okozta egészségügyi problémák kezelésére. 

Természetes  hormonterapeutaként szeretnék segítséget nyújtani a hozzám forduló elsősorban női pácienseim részére, hatékony természetes módszerekkel és a hormon rendszert szelíden szolgáló – harmonizáló készítményekkel.

A mottóm amely mindig is vezérelt: természetesség mindenhol és mindenütt,  legyen szó a munkámról, a magánéletemről,  az étkezésemről, a szépség jegyében használt kozmetikumokról és szépészeti eljárásokról.

Ennek jegyében kerestem fel 3 évvel ezelőtt Fonyódon a Dermisz Kozmetikai Szalon tulajdonosát Gyöngyit, akinek a szépség jegyében megalkotott szépészeti, smink és kozmetikai kezelései, magával ragadó személyisége és magasfokú szakmai tudása a női arc természetes harmóniájának megteremtésében,  abszolút meggyőző volt számomra.

A szemet gyönyörködtető kozmetikai szalon küszöbét átlépve a professzionális kezeléseken túl  mindig kedves fogadtatásban és vendégszeretetben volt részem.  Mára már rendszeresen visszatérő vendége lettem Gyöngyinek és az idei évben úgy alakult, hogy munkáink a természetesség  jegyében szorosabbá vált.

Sajnos egyre inkább azt tapasztalom, hogy napjainkban egyre többször kell szembesülnünk azzal, hogy az egészségügyi rendszer fokozott leterheltsége mellett nem jut kellő idő és figyelem a páciensek egészségügyi állapotának valós okainak feltárására, kivizsgálására és kezelésére, olykor még magán úton történő orvosi szolgáltatás igénybevételekor sem.   

Mindig is terveim között szerepelt, hogy tudásomat és tapasztalataimat, laikusok számára is egyre szélesebb körben tudjam terjeszteni, ezért Gyöngyivel történt közös eszmecserénk eredményeképpen, született meg az az ötlet, hogy egy Egészségprogram keretén belül alternatív természetgyógyászati kezelések és protokollok alkalmazásával szeretnék segíteni a Dermisz Beauty & Soul Clinic vendégeit.

Célunk, hogy a külső szépség megőrzése mellett belülről is egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá válhass, mert hisszük, hogy az igazi vonzerő belülről fakad.
Célunk, minél természetesebb úton elérni a kívánt teljesértékű szépséget!

Miben szeretnénk neked segítséget nyújtani?

 1. Elsősorban a női hormonális egyensúlytalanságok okozta egészségügyi problémák kezelésében

A mindennapokban – minket nőket – számos külső környezeti hatás ér, amelyek kihatással vannak a hormonháztartásunkra és női egészségünkre! Ezen hormonális egyensúlytalanságok, komoly egészségügyi ( érzelmi és fizikai panaszokat ) problémákat okozva keserítik meg életfolyamatainkat a hétköznapokban! A hormonok olyan összetett egészet alkotnak a női testben, ami megkönnyítheti, de pokollá is teheti az életet. A hormonális rendszer egyensúlyvesztését ( ösztrogén dominancia ) mutatják a pajzsmirigy működési zavarai, az endometriózis az inzulinrezisztencia,  a mellékvese fáradtsága, a szaporodás szervrendszerét érintő állapotok, depresszió, hangulatingadozás, gyenge fizikum, súlygyarapodás, menstruációs panaszok, migrén,  stb… Jogosan tehető fel a kérdés, hogy akkor ennyire ki vagyunk szolgáltatva mi nők a hormonjainknak? Szó sincs róla! A jó hír az, hogy a felborult harmónia helyre állítása, az egészségre ártalmatlan módszerekkel, természetes, holisztikus megoldásokkal is elérhető!

2. Terápiás tanácsadás egészségügyi állapotok feltérképezésében és természetes kezelési protokollok összeállításában
 (kórelőzmények megismerése, korábbi orvosi vizsgálatok, laborokeredményeinek alapján) Ahogyan minden betegség egyedi, a megoldásoknak is személyre szabottnak kell lenniük, szeretnék segítségedre lenni és támogatni, hogy betegségeid okait feltárva közösen rátaláljunk a számodra leginkább megfelelő   kezelési módszerekre, amely elvezet a gyógyulásodhoz.

Az állapotfelmérések segítségével időben feltárulnak a lappangó, kevesebb tünettel járó gondok és időben lépéseket tehetsz egészséged helyreállításáért, akár megelőzésként, akár krónikus panaszok feltárásáról legyen is szó.

A krónikus panaszok hátterében lehet góc, gyulladás, vírus, allergén anyag, nehézfémterheltség, hormonális elváltozás és számos egyéb tényező. A legfontosabb és legelső feladat a probléma eredetének meghatározása, ami lehet:

 • idegrendszeri
 • keringési
 • anyagcsere
 • hormonális

Az állapotfelméréseink segíthetnek a végére járni a problémának, amelyek hagyományos módszerekkel nagyon időigényesek és költségesek. Az általunk kínált módszerek nem helyettesítik az orvosi diagnózist, hanem annak kiegészítésére és elősegítésére szolgálnak, illetve segítenek abban is, hogy milyen szakirányban érdemes további vizsgálatokat elvégeztetni. Ha szükséges, több módszerrel is visszaellenőrizzük az eredményeket, hogy azok több oldalról is alátámasztást nyerjenek.

3. Gyógyulást elősegítő masszázsokkal, úgy mint talpreflexzóna masszázs, globális nyirokmasszázs

4. Schüssler Terápiás Tanácsadás-, Arcdiagnosztika,  Lágy lézer biostimulatív kezelésSzeretnénk, ha mindannak, amit végzünk gondolat és szemléletformáló hatása is lenne, hisz célunk:  segítő szándékkal és örömmel továbbadni mindazt a tudást, ami bennünk van.

BORSI VITA KOLLAGÉN Folyékony étrend kiegészítő készítmény

A BORSI VITA KOLLAGÉN fogyasztásakor a szervezet garantáltan hatásos, es biztonságos hatóanyagmennyiséghez, minőségi alapanyagokhoz jut.

Az általam megálmodott kollagén készítmény elsődleges terápiás ereje abban rejlik, hogy minden hozzáadott összetevője biológiailag aktív molekula formát tartalmaz (szerves cink, szerves réz, C-vitamin, B7 vitamin, L-karnitin, MSM ). Tartósítószer mentes, hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz, káros (hormon)  – szennyező (nehézfém) anyagoktól mentesen kerül forgalomba. Praktikus a csomagolása, kellemes az ízhatása. 

A BORSI VITA KOLLAGÉN készítmény összetevőinek megválasztásakor különös figyelmet fordítotam arra, hogy felkutassam azokat a partnereket, akik hiteles dokumentumokkal tudtak meggyőzni nyersanyagaik és tecnológiájuk biztonságos, 100% -ban szennyeződésmentes voltáról. 

A tartósítószer mentes összetétel fenntartását pedig egy innovatív kiszerelési és csomagolási eljárás tette lehetővé.

Miért volt szükségem egy ilyen nagy tisztaságú folyékony KOLLAGÉNRE mint a “BORSI VITA KOLLAGÉN”?

Fontos mindenkinek tudnia azt a szomorú igazságot, hogy sajnos a nyereség növelése érdekében ma már elfogadott(!), hogy a kollagén alapanyagául szolgáló tenyészállatokból, halak csontozatából kivont összetevők különféle hormonokkal és antibiotikumokkal szennyezettek. Ezek az adalékanyagok átkerülnek a belőlük készült termékbe, halmozódó hatásuk pedig komoly egészségügyi kockázatot hordoz nem csak hölgyek (perimenopauzális panaszok, hormondependens tumorok, autoimmun betegségekre való hajlam), de még férfiak (jó és rosszindulatú prosztata folyamatok) számára is!

De egy év kemény munka után végre megszületett a BORSI VITA KOLLAGÉN! 

Munkám során mindig is arra törekedtem, hogy vendégeimnek, pácienseimnek tudásom legjavát, maximumát nyújtsam a tőlem megszokott ’természetes’ – ugyanakkor egyszerű módon.

Mire számíthatsz ha megkeresel bennünket panaszaiddal:

 • Személyre szabott terápiás tanácsadás
 • Tevékenységem során felhasználom a klasszikus, modern és a népi természetgyógyászati módszereket, valamint a hagyományos távol-keleti orvoslás ismereteit
 • Szükség szerint a hozzám forduló páciensek ellátását kiegészítem megfelelő étrendi – és mozgásgyakorlatokra vonatkozó tanácsokkal
 • Tájékozódom az orvosi dokumentációból ( zárójelentések, ambuláns lapok, laboreredmények stb… ), amennyiben már korábbi kórelőzmény megállapítást nyert
 • Reflexológusként nem kizárólag ‘gyógyulást elősegítő talpmasszázst’, hanem más mikroterületek ( mint arc, kéz stb… ) bevonásával állapotfelmérést és góckutatást is végzek
 • Szükség szerint számos természetes gyógymóddal ötvözöm a kezeléseket, úgy mint Schüssler terápia –  arcdiagnosztika, Safe Laser kezelések, hormonterápiás tanácsadás

Konzultációs és kezelési időpontok:
Hétfő, Csütörtök:  09:00 – 17:00

Konzultációs tanácsadás időtartama első alkalom :
(90 perc) – 20.000.- Ft – bevezetésként ajándék személyre szabott terápiás terv készítése
Kontroll: (60 perc) : 10.000.- Ft
Terápiás kezelések 
Talpreflex zóna masszázs:   60 perc  10.000 Ft
Globális nyirokmasszázs :  75 perc  12.000F t
A bejelentkezés: 06 20 9716 915
Weboldalam: bovitale.hu

Fontos információ:

Szeretném hangsúlyozni, hogy munkám során olyan információkat igyekszem adni az egészségmegőrzés és betegség megelőzés alternatív gyógyászati lehetőségeivel kapcsolatban, amely gyógymódok pozitívan befolyásolhatják az orvosi kezeléseket, illetve gyógyulási folyamatokat gyorsíthatnak fel.
Nem kívánok diagnosztizálni, gyógyítani, rábeszélni, csupán választási lehetőséget kínálni, ezért az általam nyújtott információk nem értelmezhetőek diagnózisként vagy terápiás utasításként és az orvosi szakvéleményt nem helyettesítik – gyógyulási ígéretek nem jelenthetők ki és az orvosi értelemben vett gyógyulás nem feltételezhető. Ha valakinek súlyos szervi betegsége, egészségi problémája van akkor forduljon haladéktalanul orvosához.