Mivel tudjuk a biztonságérzetedet növelni akkor, ha majd újra beindul az élet a szépségszalonunkban?

A jővőben hogyan tudnánk a félelmedet a fertőzések és a koronavírus miatti aggódást csökkenteni, sőt akár meg is szüntetni?


A megoldás mindig ott van a szemünk előtt, ebben az esetben is így van!Tudnotok kell, hogy szépségszalonunk nem csak a hivatalosan előírt fertőtlenítőszereket, eszköz és felület fertőtlenítőket használja, hanem rendelkezésünkre áll egy
igazi 21. századi "nagyágyú” is ebben a járványveszélyes időszakban és
persze a jövőben is, hisz előrelátó módon szó szerint
ipari mennyiséggel tankoltunk fel belőle.

Ha majd újra kinyithatnak az üzletek, így szépségszalonunk is, még akkor is rengeteg bizonytalanság lehet a vendégekben...

Most te is megismerheted azt a 21. századi nanotechnológián alapuló fertőtlenítőszert , ami elpusztítja a Covid-19 vírust, és amit a Közel-Kelet legnagyobb légicége, a világ egyik legdinamikusabban növekvő és legtöbb díjat nyert légitársasága az Emirates is évek óta használ. 

Szeretnénk a biztonságérzetetek megteremtésében is előljárni,
és tudatosítani mindenkiben, hogy a Dermisz kozmetika
“Vírusmentes szépségszalon”, ahol 21. századi nanotechnológiával teremtünk számodra biztonságos környezetet.

Most a koronavírus miatt a leghatékonyabb és legfőképpen hosszantartó!! fertőtlenítés kizárólag a 21. századi nanotechnológiai módszerekkel lehetséges

Pontosan ezt nyújtja nekünk a BACOBAN®

A jelen helyzet követelményei szerint a tisztítás technológia nem csak a klasszikus fertőtlenítést, takarítást, a keletkező fizikai szennyeződések eltávolítását jelenti, hanem a teljes szépségszalon esetében olyan környezet kialakítását és fenntartását, ahol sok embert kell megvédeni a járványos betegségek átadásától, vagy az allergiások számára is elviselhető körülményeket kell kialakítani.

Szalonunkban a felületek és a levegő fertőtlenítésére a német gyártású BACOBAN® nanotechnológián alapuló, TELJES biztonságot nyújtó és számos baktérium, gomba, és vírus ellen hatékony fertőtlenítőszerét használjuk.

BACOBAN® készítmény ötvözi magában egy fertőtlenítő készítmény biocid hatását és a nanotechnológia atomi szinten való működését.

Ennek eredménye egy olyan gyorsan ható és széles spektrumú fertőtlenítő anyag, amelynek antimikrobiális hatása 10 napig tart és szinte minden kórokozó ellen hatásos!!!

Bizonyítottan elpusztítja a legrettegettebb vírusokat is, pl. Influenzavírus (emberi és madárinfluenza), Coronavirus (COVID-19), HIV (AIDS), Hepatitis-B-vírus, Hepatitis-C-vírus, SARS-vírus, Herpesz-vírusok, Ebola, Lassa-vírus, stb.

Európa vezető laboratóriumai vizsgálták, (pl.: SGS Fresenius Intézet, Bioservice Scientific Laboratories stb.) és igazolták hatékonyságát, amelyet hazai akkreditált laboratóriumok és hivatalos szervek is megerősítettek.

A tudományos, szakmai vizsgálatokon kívül a termék kiváló tulajdonságait bizonyítja a több mint 15 éves piaci jelenlét, a kizárólag pozitív visszajelzések és a világhírű felhasználói referenciák.

A BACOBAN® egy új generációs fertőtlenítő.
Baktérium,- gomba,- és vírusölő hatását az alkalmazásakor felszabaduló atomos állapotú aktív oxigénnek, továbbá a nanorészecskéknek köszönheti.
Hatóanyagainak segítségével a legveszedelmesebb mikroorganizmusokat is képes néhány perc alatt elpusztítani.
A különböző nátrium-hipoklorid (hipo) tartalmú vegyszerek erősen maró tulajdonságuk miatt károsítják a tisztítani kívánt felületet, sőt, klór tartalmuk miatt veszélyesek a környezetre, valamint irritálják és roncsolják a nyálkahártyát, károsítják a légzőszerveket, gyermekek számára különösen veszélyesek, nem így a BACOBAN®! 
Nincs olyan kellemetlen szaga, vagy rákkeltő hatása, mint az aldehid tartalmú anyagoknak, nem tartalmaz ezüst vegyületeket sem.
A BACOBAN® a kezelt felületeken „Nano szivacsot” képez, amelyben elraktározódnak a biocid hatóanyagok, majd a felületből diffundálva 10 napig tartó fertőtlenítő hatást biztosítanak.
Az antimikrobiális hatás mellett a kezelt felület víz taszító tulajdonságú lesz (Lótusz- effektus), amelyen a kórokozók, a víz, a por és egyéb szennyeződések sem tudnak erősen megtapadni.
  • a BACOBAN®-ból nem keletkezik, vagy nem oldódik vissza semmilyen maradvány szer, így egészségügyi, élelmiszer-ipari, tisztatér technológiai vagy bármilyen más, fertőtlenítést igénylő területen alkalmazható
  • a fényes, vagy inox felületeken nem látszanak az ujjlenyomatok
  • felbontja a kellemetlen szagokat okozó molekulákat
  • az üveg felületek nem párásodnak
  • meggátolja a vízkő lerakódást
  • teljesen bőrbarát

Minden olyan felületre, ami fertőzést okozhat:

Íme néhány videó:

https://youtu.be/Q3fsRHXhots(magyar felirattal)

 

Hogyan tisztítják és fertőtlenítik Bacoban®-nal a világ legelismertebb légitársaságai a repülőgépeiket?

https://youtu.be/1xSxbEqzohI

Bacoban® a hosszú távú felületfertőtlenítés

https://youtu.be/jKGIP4yssvI

 

Bízunk benne, hogy hamarosan megoldódik a helyzet és minden visszaáll a korábbi
kerékvágásba.  

Addig is azonban fokozottan vigyázzunk egymásra!

 
 
 
 
.
Kérdésed van? Hívj minket bátran,
Andrea fogadja a hívásodat:
06-30/267-9371

Szépséget és harmóniát a mindennapokban!
Szépítészeid, a Dermiszes Lányok
 
 
 
 

Dermisz Professzionális Kozmetika
és Fényesztétikai Kezelőszalon
8640 Fonyód, Ady Endre u. 7.
Tel: 06-30/ 267-9371
E-mail: info@dermiszkozmetika.hu

  Weboldalunk:
www.dermiszkozmetika.hu
 
 
 
 
Amennyiben nem kívánsz tőlünk több hírlevelet kapni, ide kattintva tudsz leiratkozni a levelekről.